SENKI SEM LEHET OLYAN TÖKÉLETES, MINT KUBATOV GÁBOR - CIKK ÉS SZAVAZÁS

Trollfoci

Régóta tudni lehetett, hogy a két magyar labdarúgót is foglalkoztató Palermo elnöke, a hírhedt Mario Zamparini meg kíván válni a csapatától. A presidente neve ismerősen csenghet, hisz ő akart a debreceni fiatal Balogh Norbertből egy új Cavanit csinálni és ő került összetűzésbe Adrian Mutuval és a román labdarúgó szövetséggel:

"Amikor Adrian Mutut ravasz kis cigánynak nevezem nem megbántani akarom, csupán emlékeztetni szeretném a viselkedésére, és arra, hogy egy posztkommunista országból, Romániából jött. Cselekedete ösztönös volt, ami a nemzeti identitásából fakad"- jelentette ki a szicíliai egyesület első embere.

Zamparini sokáig kínai üzletemberekkel tárgyalt a klub eladásáról, de a tranzakció megrekedt. Végül rózsaszín mezben pompázó Palermót egy angol-amerikai cégcsoport, az Integritas Capital nevű vállalat vásárolja meg, melynek elnöke Paul Baccaglini, akiről nem sokat tudunk. A képeit elnézve ő sem az a tipikus elnök alkat, de hát ugye senki nem lehet olyan tökéletes, mint Kubatov Gábor... (cikkünk nyomokban iróniát tartalmaz)

Nézzünk pár képet a Palermo új elnökéről:

Melyik magyar klubvezetőt látnád szívesen hasonló képen?

Szavazok

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/35560/pics/14888696239129525_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?