DURVÁN EGYMÁSNAK ESETT AZ MLSZ ÉS A FRADI

Trollfoci

Sokfelvonásos kabaré a magyar futball színházában.

 Emlékezhetünk a tavaly év végi Vasas-Ferencváros mérkőzésre, ahol úgy potyogtak a tizenegyesek mint a minap a párizsi szurkolók könnyei mikor is análozóból análozottba mentek át. Akkor Orosz Pál, a Fradi igazgatója heves kirohanást intézett Kassai Viktor, az egész játékvezetői testület, meg úgy általában mindenki ellen, aki valaha fújt már sípba akár egy általános iskolai tornaórán.

 És ekkor elkezdődött egy olyan cicaharc a honi labdarúgó szövetség és a magyar rekordbajnok között, amit két plázamacska is megirigyelne egy szájkosaras teknősbékát sétáltató, szolibarna gyurmakirályért folyó csatában. A Fradi vezetése nyílt leveleket (nem, ezek még nem parancsok, bár nagyon szeretnék, ha az lenne) küldözget minden lehetséges fórumra, külön kérvényeket nyújt be, hogy ki vezesse a meccseiket, pluszban még szeretnék megreformálni a komplett játékvezetői testületet.

 Azt hihetnénk, hogy egy ilyen komoly klubnál nem durcás kisgyerekek hozzák a döntéseket, de sajnos tévednünk kell. Orosz Paliéknak sikerült kicsinyességben nagyon mélyre lemászni.

 - Hülye vagy!

- Nem, te vagy a hülye!

- Én hamarabb mondtam, te vagy a hülye!

 A szelfitükörrel is felszerelt, hipergigaszuper ferencvárosi stadionban az oda meccset vezetni érkező játékvezetők a mennyei paradicsomban érezhették magukat, szobájukban szélesvásznú televízió, gyümölcstálak, mindenféle üdítők várták a VIP bejáratnál leparkoló játékvezető urakat. Éppen csak konzumhölgyek nem álltak a rendelkezésükre, na de ez nem az akasztói stadion, az egy másik történet. Na, most már se parkoló, se tévé, se gyümölcstál. A kedves sporik asszonyaik is bizonyosan megérezhetik az ananász hiányát. Vége az urizálásnak kérem szépen! Kaptok vizet, azt is a csapból, ott van a sarokban abban a rozsdaette bádogkancsóban.

 Azért az MLSZ-t se kell félteni, bár kétségtelen, ennyire dedóba ők még nem mentek át. Emlékezhetünk, hogy év elején a zöld-fehérek edzője, Thomas Doll 2 millió forintos büntetést kapott, amit utána eltöröltek, most azonban újra napirendre vették, és visszavitték gyors 1,5 millió forintra a magyar legelészőhelyekben gyönyörködő hamburgi fenoménó büntijét.

Itt tartunk most, mi tényleg kíváncsian várjuk a folytatást. Reméljük nem az lesz a következő büntetés a szövetség részéről, hogy a meccsvégi interjúknál Kleinheisler Lacinak kell kötelező jelleggel fordítania a mesternek németről magyarra...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/35844/pics/14891307529897617_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?