EGY FUTBALLSZURKOLÓ NAPLÓJÁBÓL 2.RÉSZ

Trollfoci

Tetkós Gézu vagyok.

 Kurva szép napra ébredtem, már korán reggel kidobott az ágy, olyan 11 körül lehet. Na, nem azért szép ez a nap, mert jó az idő, hanem, mert ma megyünk a csicska paraszt újalmásiakhoz kupameccsre. Éppen hátrafelé tartok a csirkeudvaron keresztül hugyozni, az adiods cipőm alatt recseg a tyúkszar, apám éppen moslékot ad a disznóknak, miközben a tavalyi újalmási meccs jár folyamatosan a fejemben.

 Emlékszek, pont a falubál napján jöttek hozzánk ezek a szutykok, már hetekkel előtte fenyegetőztek Jucikán keresztül, aki a Sport Büfében pultos, de előtte pár hónapig egy suttyó almási paraszt tette neki a szépet, de Jucika le se szarta, jobban kedvelt minket. Egyszer én is elkaptam, leitattam pár pohár Bakter körtével, emiatt hányingere támadt, alig tudott magáról, én meg ezt kihasználtam és benyúltam a bugyijába és jól megfogdosgattam a drótszőrös puncikáját. Mivel ő nem emlékszik az esetre, így nem is haragszik rám.

 Szóval üzengettek nekünk ezek a férgek, aztán végre el is jött a meccsnap. A bandánkkal már gyülekeztünk a Sportnál. Ott volt Béci, Cucu, Patkány, meg Zsíros Öcsi is, aki pont azon a héten szabadult a sittről, mert kifosztotta a nagymutterjáékat. Nekem nincsen vele semmi problémám, általános iskolában is együtt fosztottuk meg az uzsidobozuktól a a falu kulák kölkeit. A nagyanyja pedig megérdemelte, mert állandóan ordibált az Öcsivel, egyszer a kenyérboltnál beégette egy csaj előtt, hogy haladjon haza, mert megint úgy teleszarta a WC-t, hogy eldugult. na ezek után ne csodálkozzon, hogy Öcsi megfosztotta minden vagyonától az öreglányt!

 Ahogy így gyülekeztünk, már nagyon részegek voltunk, mert odajött Öcsinek a keresztapja is, félig-meddig szabaduló buli is volt ez, hozott egy csomó házi meggybort. Egy kicsit még savas volt, mert nem rég készült el vele, de leszartuk, az ingyen pia mindig jól esik. És akkor egyszer csak begurultak ezek a buzik egy sárga, kopott Dacia-val, a segge szikrázott az úttesten, na de nem azért, mert olyan darabok ezek az almási kutyák, hanem tele volt a csomagtartó lopott krumplival. Öten voltak, ahogyan szálltak ki abból a tragacsból magunkhoz vettük az előre odakészített féltéglákat és jól megdobáltuk őket. Az egyik dobás fejbe találta a Gyurma nevezetű figurát, aki régen az újalmási kultúrházban volt kidobó féleség. A faszkalap fejéből ömlött a vér, a többi csicska meg óbégatott, majd elővettek egy kaszát és azzal közelítettek felénk. Kurva nagy szerencsénk volt, mert ez volt az, aki a Jucikának udvarolt, és amikor meglátta, eldobta a kezéből és szaladt volna a menyecskéhez, hogy ő nem ilyen rossz ember. Nagyon rossz döntést hozott, mert így könnyen el tudtuk őt is, meg a haverjait is verni, az egyik olyan maflást kapott a Patkánytól hogy egy kurva nagy húgyfolt kezdett kialakulni az oldalzsebes susogós gatyáján. Ekkor fogták menekülőre a dolgot, bepattantak a szaros kocsijukba, hátrabaszták a vérző fejű sofőrjüket. Mi örömittasan néztünk utánuk, ahogy okádta magából a füstöt a Dacia, a kátyúk döccenőiben meg potyogtak ki a lopott krumplik.

 Ilyen volt a legutolsó találkozásunk velük. Ma mi megyünk hozzájuk. Apám még mindig itt káromkodik a disznókkal, anyám a kapuban teszi a szépet Matyinak, a postás fiúnak. Ideje készülődni a meccsre.

Mázakerettye egy életen át!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/36226/pics/14896532174984016_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?