OTTHAGYJA RAPPERKEDÉST CURTIS ÉS ÚJRA FOCIZNI FOG!

Trollfoci

Felhagy rapperkedéssel, ismét a focipályán akar bizonyítani!

Széki Attilát, korábban az Újpest színeiben játszó labdarúgót Székelyföldön, a román 3. ligában szereplő Székelyudvarhelyi FC egyik esti edzésén szúrták követőink, amint épp a csapat vezetőségével beszélgetett. A zenei berkekben jól ismert rapper, művésznevén Curtis, nem erősítette meg a hírt, miszerint aláírt volna az erdélyi együtteshez, de nem is cáfolta azt.

Az 1989-es születésű Széki 2007-ben került fel az Újpest FC első csapatához, a klub saját nevelésű játékosaként. Később játszott kölcsönben Kecskeméten (2008) és Szolnokon (2009) is, ám egy 2009-es térdsérülés miatt egy időre abbahagyta a focizást. Majd egy évet tartott a rehabilitációja, ami idő alatt kedvenc hobbijával, a rappeléssel foglalkozott. Rövid időn belül sikeres zenei karriert futott be.

De mint mindenkinél, nála is az első szerelem az igazi szerelem. Így történhetett meg az, hogy leült a székelyudvarhelyi csapattal, hogy ismét futballistaként léphessen közönség elé.

A Székelyudvarhelyi FC a téli szünetben több poszton is erősítette csapatát, mivel az őszi fordulókat követően kieső helyen állt. A tavaszi szezontól új edző ült a kispadra (a magyarországi Vágó Attila), akivel a csapat a két mérkőzésen már négy pontot szerzett. Attila, azaz Curtis játéka is nagy segítség lehet a székelyudvarhelyiek számára. Saját magának pedig egy újabb lehetőség arra, hogy fokozatosan fejlődve a későbbiekben ismét egy MB1-es csapat játékosa lehessen.

Informátorunk szerint a népszerű rappernek a székely klub nem anyagiakban rendezi honoráriumát, hanem Széki Attila a környék falvaiban kap állandó fellépési lehetőségeket, a városi asszonykórus állandó vendégeként, illetve medvetalppal rengeteg áfonya, szilvapálinkával és 10 véka csöves kukoricában kapja majd a fizetését.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/36254/pics/14897343663347701_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?