EURÓMILLIÓKAT FEKTETNEK EGY ERDÉLYI CSAPATBA! - képek

Trollfoci

Ismerős logót fedeztünk fel az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban szereplő Székelyvarság új mezén. A NapPark, a helyi közbirtokosság, és a csapat logója látható a Facebookon keringő új mez első felén, míg a hátoldalán a Székelyvarság és a mezszám alatt a Székelyföldön is népszerű TrollFoci logója látható.

Azt eddig is tudtuk, hogy a TrollFoci kedvenc székelyföldi csapata Székelyvarság, de attól még minek tenné rá valaki a szurkolója logóját. Kíváncsiak voltunk, hogy hogyan, és miért került a logó a mezre, de a székelyvarsági csapatból senkit nem értünk el, hogy felvilágosítson. Ezért a TrollFoci szerkesztőinél próbáltunk szerencsét.

L. admint a Ferihegyi repülőtéren értük el telefonon. Ő válaszolt arra a kérdésünkre, hogy a TrollFoci logója miért is van ott a székelyvarságiak mezén:
"A logó tervünk első lépése…Köztudott, hogy a TrollFoci által rengeteg pénzt kerestünk. Ennek egy részét, nagyjából 100 millió eurót szeretnénk befektetni Székelyvarság csapatába. Terveink közt szerepel az is, hogy pár éven belül ez a csapat a BL-ben induljon. A támogatni kívánt csapat kiválasztása sem volt nehéz. Első szempontunk a szurkolók száma volt, ami ma is nagyobb, mint az MB1 átlag-nézőszáma. A következő szempont a helyszín volt, ami azért fontos, mivel egy 40 ezres stadiont is szeretnénk építeni a csapat számára. Erre a legmegfelelőbb hely Székelyvarság. Csak arra kell vigyáznunk, hogy János bácsi sarjújában ne tegyünk kárt, de ebben a kérdésben egyeztetünk majd az építő céggel. Ugyanakkor terveink közt szerepel Adrian Mutu leigazolása is, aki tavaly Marosvásárhelyen töltött egy évet, hogy megtanulhassa, miként ejtik ki a VÍZ szót magyarul. Ugyanis, ő csak vízhordozónak jönne a csapathoz. Igazából játékosokra nincs szükség. A székelyvarsági csapat és a szurkolók nagy egységet alkotnak. Ott a szurkolók is annyira ismerik a hazaiak játékát, hogy sérülés, eltiltás esetén bármely szurkoló helyettesíteni tudja bármely játékost.’’

További beszélgetésre nem volt időnk, mivel a TrollFoci magángépe a felszállásra készülődött. L. admin és kollégái épp Portugáliába indultak, a Portugália-Magyarország Vb-selejtező találkozóra. A Székelyvarság-TrollFoci projekt fejleményéről a későbbiekben még beszámolunk.

forrás: Székelysport

 

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/36367/pics/14900849824235314_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?