ÜTÖTT, MAJD FEJBE TÉRDELTE A JÁTÉKVEZETŐT

Trollfoci

A portugáliai túránk során nem szembesülhettünk a luzitán szurkolók kemény magjaival, hisz, mint sok országban az ultráknak a nemzeti válogatott csupán második helyre szorul az imádott futball klub után vagy éppen teljes érdektelenség követi.

Történetünk a Porto ultráinak a támogatásával, a negyedosztályt toronymagasan vezető Canelas 2010 csapatáról szól. Nos minden bizonnyal az sem lehet véletlen, hogy hatalmas előnnyel vezetik a tabellát, ami jelen esetben 25 pont, de arról is szót kell ejteni, hogy az ellenfelek inkább vállalják a 750 euros büntetést, csak ne kelljen pályára lépniük a kék-fehérek ellen.

Ha valamely csapat vállalja ellenük a játékot, nem sok köszönete lesz benne, hisz megfélemlítéssel, fizikai erőszakkal és lelki terrorral lépnek túl rajtuk. A játékvezetők és a spílerek tehetetlenek. Számtalanszor felemeltél már a szavukat, de egyelőre a Canelas 2010 menetel tovább a portugál harmadosztály felé. Mi pedig kíváncsian várjuk, hogy mikor akadnak össze a Benfica vagy épp a Sporting valamely alacsonyabb osztályú együttesével, mert ott bizonyára le fogják szarni a Super Dragoes-t. (a portoi klub szurkolói csoportja)

A videóban a kék-fehérek játékosának Marco Goncalvesnek előbb az ellenféllel gyűlik meg a baja, azután a bíróra támad és FEJBETÉRDELI (!!!).

A mérkőzést azonnal lefújták, amely olyan kevés ideig tartott, hogy a nézők visszakövetelték a belépőjegyek árát. A renitens Goncalvest végül rendőrök vezették le a pályáról és tegnap már bíróság előtt kellett a tetteiért felelnie, de abban biztosak vagyunk, hogy elő kell venni valamely csapattársa igazolását, mert a sajátjával jó ideig nem játszhat majd. De azért megnéznénk, hogy milyen meccset játszana ez a csapat mondjuk egy borsodi megye III-ban...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/36810/pics/14912910538642497_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?