Blogolj!

EGY FUTBALLSZURKOLÓ NAPLÓJÁBÓL 3.RÉSZ

Trollfoci

A kis visszaemlékezés után, lassan végre elindulunk a gyűlölt újalmásiakhoz a kupameccsre. Egy találkozón dől el a továbbjutás, szóval ma oda kell baszniuk a srácoknak, a polgármester fel is ajánlott nekik pár tálca sört, ha győznek. Na már csak ezért is jó lenne nyerni, mert akkor meccs után mi is potyázhatnánk, mert nekem se igazán van pénzem. Az a kurva segély majd csak jövő héten jön meg, dolgozni meg nem nagyon akarok, akkor az ilyen hétköznapi meccsre se tudnék eljönni. Amúgy a közeli városban végeztem a szakmunkásban karosszéria-lakatosként, röpke 6 év alatt össze is jött.

 Szokás szerint a Sportnál gyülekezünk, állítólag átmegyünk vagy 20-an a tetvekhez. Megmutatjuk nekik milyen kemény faszagyerekek a kerettyei srácok! A gatyámba beleraktam egy jó nagy fémtáblás csatot, azzal is nagyot oda tudok suhintani a pockoknak. Két óra múlva indulunk, de a társaság fele már takony részeg, Cucu az előbb hányt rá a biliárdasztalra, amiben az a probléma, hogy éppen mások játszottak rajta. Lett is nagy dulakodás, az a faszfej Rákóczi, aki régen művezető volt a seprűgyárban, megütötte Cucut. Na de gyorsan rendet basztunk, jó volt ez bemelegítésnek. Egyedül Patkány nem jött oda verekedni, a sarokban próbálja befűzni Manyikát, aki amúgy félig román, viszont 2-3 fröccsért bármit megtesz, és ahogy láttam, kettőt már vett neki, szóval úgy tűnik ma végre baszni fog valaki közülünk.

 Jóska bácsit lehúztam egy Pakli szivarkával, kimegyek az utcára rágyújtani, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy kék 2-es IFA pöfög a kocsma elé, és meg is áll. Száll ki belőle Totya, aki buszsofőr, és úgy volt, hogy intéz nekünk a Volántól valami leselejtezett sárga Ikarus-t, amivel mehetünk a meccsre.

 - Szevasz Gézu! Az a kurva nagy helyzet van, hogy múltkor megszondáztattak meló előtt, és hát ugye volt bennem egy kis szeszkó, na mostan emiatt kurvára nem akarták odaadni nekem a buszt. Viszont itt van apám gépe, ezzel elviszlek titeket.

- Na húzz a gecibe Totyesz, most baszakodsz velünk? Kibaszott urak vagyunk ahhoz, hogy ezzel menjünk, meg különben is csak kétszemélyes.

- Ne aggódj, basztam fel a platóra pár gyökeres ládát, azon elüldögéltek, és még bagózni is tudtok.

 Csuláztam egy nagyot magam elé, hogy baszná meg a Totya, de mi a szart tudnánk csinálni? Mert olyan nincs, hogy az almási csótányokhoz ne menjünk el. Közben ez a büdös Pakli is elaludt a felénél, hozzá is basztam Totyához. Beszóltam a többieknek, hogy készítsék fel a pihe puha picsájukat, mert az úton kurvára nem lesz kényelmes. Pedig már elképzeltem az este magamban, ahogy befordulunk az almási pályára a busszal, leszaladunk róla és kezdésnek agyonbasszuk a helyi szertárost.

 Még pár percig káromkodtam, aztán szóltam a brigádnak, hogy indulás, vegyenek magukhoz egy üveg keserűt! Patkány is széles vigyorral jön ki a retyóról, mint akit polgármesternek választottak, pedig csak az a román kurva lufizta le.

 Folyt. köv.

1. rész: http://trollfoci.blogstar.hu/2017/03/07/egy-futballszurkolo-naplojabol-1-resz/35599/

2. rész:  http://trollfoci.blogstar.hu/2017/03/16/egy-futballszurkolo-naplojabol-2-resz/36226/

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/37196/pics/14921608485798757_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?