CSAVARTÁK MÁR A HERÉIDET FOCI KÖZBEN?

Trollfoci
Sokan ismerhetitek Vinnie Jones nevét, na nem éppen azért, mert egy fene nagy cselkirály volt, de az ő hírét nem is a finom technikai megoldások jellemezték. Brutalitásával, kemény játékával bármelyik borsodi megye III-as csapatba is befért volna.
1984-ben kezdte labdarúgó karrierjét az 5. osztályban. 1988-ban megnyerte az angol FA-kupát a Wimbledon FC-vel, azután a Leeds United-ban játszott. Ismert volt brutális belépőiről, a mai napig nevéhez fűződik a leggyorsabb sárga lap az angol élvonalban - a kezdés után mindössze három(!) másodpercre volt szüksége arra, hogy megkapjon egy jól megérdemelt sárga lapot, még 1992-ben, a Sheffield United labdarúgójaként egy Chelsea elleni bajnokin.
 
Igazán ismert a Wimbledon FC játékosaként lett a nyolcvanas években, akkoriban csak "rossz fiúk" volt az együttes beceneve - részben Vinnie Jones jelenléte miatt is, aki a vásznon is többnyire "kemény legényeket" alakít. Védjegyévé vált a túlzott keménykedés, pályafutása során tizenkétszer állították ki, amivel szintén rekorder. Szintén jókora vihart kavart még 1988-ban egy fénykép, amin egy éles szemű fotós mérkőzés közben csípte el, amint éppen megragadta Paul Gascoigne heréit - így próbálván féken tartani az egykori világklasszist a pályán.

Színészként is abszolút megállja a helyét:

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/37297/pics/14924942698856812_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?