EZT CSINÁLD MEG BUFFON! - CSODAKAPUS, CSODAGÓL!

Trollfoci

Ismerünk olyan kapusokat, akik szeretik elvégezni a tizenegyeseket, esetleg szabadrúgásokat, olyan már kicsit kevesebb van, aki jól is csinálja, pláne a megyeiben.

A szabolcsi megyeiben vitézkedő mérk-vállaji csapat portása, Boros Vlad az utóbbiak közé tartozik. A Szabolcs-Szatmár-beregi másodosztályban harmadik helyen álló mérkiek az éllovas Tarpa otthonában vívtak rangadót, amikor a 91. percben a 34 éves hálóőr kb. hetven méterről végezhetett el szabadrúgást.

Boros eddigre már túl volt egy bravúron: a 80. percben, 1–0-ás hazai vezetésnél büntetőt védett. Így meccsben tartotta a vendégeket, de amire most készült az még ezen is túltett!

"A 91. percben vesztésre álltunk, amikor szabadrúgást végezhettünk el a saját térfelünk közepéről – mesélte a történteket Szimuly Gábor, a Mérk-Vállaj edzője. – Ilyenkor már felteszel mindent egy lapra. Eredetileg a középhátvéd végezte volna el a „szabit”, Vlad szólt neki, hogy hagyja és mindenki menjen fel az ellenfél tizenhatosáig. Nem ívelte, hanem kérésemnek megfelelően erőből rúgta: két játékosunk közbe ugrott, fejjel ugyan nem érték el, a labdát, de megzavarték a tarpai kapust. A labda lepattant az ötösön, majd a bal felső sarokba vágódott.

A vége 1-1, pontmentés a hosszabbításban, ráadásul idegenben a bajnokesélyes ellen. Megyei csodakapus, megyei csoda.

(forrás: szon.hu)

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/37446/pics/14928561727640814_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?