MAGYAR PÁLYÁN POLITIKUST NE SZIDJ!!!

Trollfoci

"Az Újpestet mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, más sportszervezet és politikus szidalmazása) 400 000 Ft megfizetésére kötelezi."

Ezt olvashattuk a FEB legújabb büntetési tételei között. Szerkesztőségünkben felmerült a kérdés, hogy a Fegyelmi Bizottság különbséget tesz a szakmák között? Tehát, akkor különbséget tesznek mondjuk Jolánka néni, aki 42 éve ugyanazt a takarítónői állást tölti be és egy parlamentben dolgozó honatya között? Úgy néz ki, hogy igen. Jolánka nénit szabad szidni, egy képviselőt nem? Nem tudjuk, hogy ti miként vagytok ezzel, de nekünk nem lenne pofánk ilyesmit kiírni vagy egyáltalán büntetni. A TrollFoci továbbra sem kíván politizálni, most sem tesszük, de ez már a pofátlanság netovábbja. 

Éppen ezért kérjük a Fegyelmi Bizottságot, hogy akkor minden szakma szidásáért egyenlően büntessenek. Össze is írtunk egy kis listát, hogy milyen rigmusokra kellene még odafigyelni és súlyos százezrekkel szankcionálni:

- Álé-álé-álé óóóó aszszopóóóó takarítónőőőőőő!!!

- Sok-sok sok, köcsög pultosok!!!

- Buzi fagyi árus!

- Kamionos pupákok, basszátok az anyátok!

- Pusztulj grafikus, pusztulj!

- Buzi erdészek, buzi erdészek, buzi erdészek!

- Áléáléáléáléóóóóó, fasszopóóó óvónénik!

- Nyomdász állatok, miért látjuk folyton a hátatok?

- Hol van a búza? Kombájnos hol van a búza? Hol van a búúúza, kombájnos hol van a búza???

Aztán jöhetnének az ilyen büntetések:

Az MLSZ, a Bivalybasznád SE-t (mint visszaesőt), szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartása (a meleg sört és drága szotyit áruló büfés szidalmazása) miatt 25390 forint bírság megfizetésére kötelezi.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/38308/pics/14950110971402608_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?