LAZOVIC, TAKARODJ EL SZÍNÉSZNEK!

Trollfoci

A futballt nevetségessé teszi a színészkedés. Véleményem szerint nem csak egy sárgával kellene szankcionálni, hanem sokkal jobban illene büntetni. Egy aljas eszköz a játék befolyásolására, mondhatni csalás. Mert ez az! Abszolút nem tisztességes dolog ilyen módon befolyásolni egy mérkőzést. Sokszor bíró legyen a talpán, aki különbséget tud tenni egy-egy ilyen szituációban. Nem értem, hogy felnőtt emberek miért fordulnak ilyen aljas eszközhöz, miközben a hobbijukból élnek és nem is kis fizetésért. Ez csalás! Aki színészkedik az egy csaló! Takarodjon el a futballpályáról! Takarodjon el színésznek!

Danko Lazovic szebb napokat is megélt labdarúgó. Ő egy istentelenül jó focista, éppen ezért nem értem, hogy miért kell folyamatosan ilyen eszközökhöz fordulnia.

Itt éppen a Ferencváros elleni meccsen rúgják fel. Nem mondhatjuk, hogy nem, mert alávernek egyet rendesen. De akinek ennyire láthatóan fáj és mindjárt megszül a pályán, annak ne legyen már pofája odaállni elvégezni egy szabadrúgást.

2016 decemberében Debrecenben is eljátszotta a nagy halált, egészen komikus jelenetek zajlottak le a Nagyerdei stadionban.

A hétvégi utolsó fordulóban is lenyomott egy Oscar-díjas alakítást a Kispest ellen. Nem is értjük, hogy ezzel volt valami célja, vagy egyszerűen már csak zsigerből jön neki? Szemmel láthatóan edzője is jelzi, hogy most már elég fiam! Kelj fel Lázár és focizzál baszki!

Egyszerűen nem értjük. Egy profi futballista, aki ilyen gólokat tud rúgni, -előre is bocsánat- de mi a fasznak kell így vergődni?

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/38779/pics/14960423161742323_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?