ELVESZIK A KISPESTTŐL A BAJNOKI CÍMET A VIDEOTONNAK?

Trollfoci

A Magyar Labdarúgó Szövetség ma reggel 8 órakor hivatalosan is átvette a Videoton Futball Club óvását. A fehérváriak azt nehezményezték, hogy a kispesti klub két orvosi engedély nélküli labdarúgót is nevezett a találkozóra.  Erre a kapitális hibára a Budapest Honvéd csapatánál is rájöttek, így a 3 bajnoki pont levonása helyett, a mérkőzés újrajátszása mellett kardoskodnak.

A Videoton játékosai viszont nem örülnének a bajnoki döntő újrajátszásának, mivel a keret minden tagja már a nyaralását tölti, kiestek a ritmusból. Kovács Istvánt is a veszprémi állatkertben értük el telefonon, ahol éppen a polinéz vadkacsákat etette, így gyorsan letette a telefont, nehogy elijesszük a kacsákat. A keretből egyedül Lazovics maradt itthon, aki Gór Nagy Mária Színi Tanodájával készül a nyári évadra.

A fegyelmi bizottság még nem döntött az ügyben, de abban már igen, hogy 5 meccses eltiltással sújtották Ikenne Kinget, ugyanis a videó felvételek és független orvosi szakértők segítségét igénybe véve megállapították, hogy a földön fetrengő-kapálózó Danko Lazovicsnak letört a lábkörme és ez válthatta ki ezt a súlyos fájdalmakkal járó reakciót. Előzetes információk alapján az újrajátszandó mérkőzésre Magyarország legjobb játékvezetőjét Kassai Viktort kérik fel, aki Szergej  Karaszjov-val fogja vezetni a találkozót, az UEFA újításainak megfelelően. Azaz két bíró fogja fújni a megismételt aranycsatát, ezzel jelentősen csökkenhet a hibás bírói ítéletek száma.

Továbbá a szövetség ígéretet tett arra, hogy a meccsen bevetett pirotechnikai eszközök árát megtéríti a kispesti és a fehérvári ultráknak, mert kiváló, igazi futballhangulatot teremtettek.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/38823/pics/14961247619234610_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?