NAGYON MEGIJEDTÜNK TEGNAP... GYÓGYULJ MEG GERGŐ!

Trollfoci

Pár Vasas és Ferencváros szurkolóval néztük tegnap a kupadöntőt. Az angyalföldi szimpatizánsok sokkal jobban izgultak, hisz nagy pillanat előtt álltak. Ez a klub, amely tavaly épphogy kiesett, most a dobogón végzett és bejutott az MK fináléjába. A fradisták nézegették a meccset, sűrűn újratöltették korsóikat. Beszélgettek. Pár lopott pillantás a képernyőre, hogy mennyi az eredmény, de annyira nem hatotta meg őket a találkozó. Régóta tart a harcuk.

Aztán arra lettem figyelmes, hogy elcsendesedik a pub és mindenki a projektort nézi feszülten. Nem láttam mi történt, csak annyit, hogy a kommentátor is szinte pánikban kiabál, a játékosok egy kupacban, mentősök rohannak a pályára. Ilyenkor sajnos minden eszébe jut az embernek. Láttunk már hasonló eseményt futballpályán, nagyon megijedtünk. A fejét fogta mindenki, kézbe temetett arcokkal mormogtak mellettem a srácok. Angyalföldi, fradista, semleges szurkoló. Imádkoztak.

Aztán Remili arcát mutatták. A mezébe temetkezve potyogtak a könnyei. Itt nagyon megrémültünk. Csak nincs baj. NEM! Nem lehet baj! A Vasas játékos reakciója mondta el az esetnél, hogy miről is szól az élsport az eredmény hajhászáson kívül... Aztán az orvosok kezéből kikapták a ládát és elkezdtek futni Lovrencsics Gergő felé. Innen már tudtuk, hogy a kupadöntő már csak másodlagos ettől a pillanattól. Egy volt a lényeg: hogy Gergő jól legyen és hazamehessen a családjához. 

Egy szerencsétlen ütközés volt. A futballban mindennapos, sajnos rosszabb lett a vége, de semmi szándékosság nem volt benne. Rövid életünk talán leghosszabb 2-3 perce volt ez. Hordágyra tették. Na, nincs baj! Nem lehet baj!

Lovrencsics Gergő felemelte a két kezét és mindannyiunknak hatalmas kő esett le a szívéről. Tapsolni kezdtünk. 

Nagyon megijedtünk, nem szeretnénk soha többet átélni ezt az érzést!

Gyógyulj meg Gergő!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/38893/pics/14963091621789959_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?