Blogolj!

PORNÓ SZPONZOR A FOCICSAPATNÁL - kép

Trollfoci

Alighanem új értelmet nyer majd a bostoni amatőr ligában szereplő Washington Square FC meccsein a „meg lettünk b*szva” vagy éppen ellenkezőleg, a „jól lesz*pattuk őket!” kifejezés.

A Massachusets állambeli együttes ugyanis mostantól a mezén hirdeti a RedTube felnőtt természetfilmes oldalt (amúgy ismeri ezt valaki, mert mi azt se tudjuk mi az…).

A szponzori szerződés bejelentése után a klub csapatkapitánya elárulta, hogy a nagy feltűnést keltő kooperáció ötlete (mint annyi más jó gondolat), egy ivászat alkalmával vetődött fel. Másnap már írták is a Twitter-üzenetet a pornóoldal ottani fiókjának.

A tárgyalások szerencsére nem merevedtek meg, a RedTube tárt lábakkal karokkal fogadta a dolgot, a megállapodás hamarosan létre is jött, ezzel pedig per pillanat a Washington Square az egyetlen focicsapat, amit pornóoldal szponzorál.

Reméljük nem lesz gond az üzlettel, mert, ha rossz partinak bizonyul a RedTube, félő, hogy nehéz lesz megszabadulni a bélyegtől, mondhatni se kiköpni, se lenyelni nem tudják majd.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/39124/pics/14969875072845987_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?