MI LESZ VELED, BERND STORCK? - cikk és szavazás

Trollfoci

Pénteken újabb „Mohácsához” érkezett a magyar futball. Talán még az idézőjel sem kellene, mert ez tényleg katasztrófa, igazi mélypont. Mélypont, ami azonban még fájóbb az eddigieknél, mivel most nem belebuktunk egy gödörbe, hanem nagyon magasról belezuhantunk egy szakadékba.

Magasról, hiszen 2016 a régen látott sikerekről szólt. Éppen 1 éve kezdődött az Eb-álom, amiből ugyan már ébredezünk egy ideje, de most úgy riadtunk fel végleg, mintha egy pajszervassal b*sztak volna arcon alvás közben.

Andorrától, a világranglista 186. helyezettjétől, amatőr ligák játékosaitól szenvedtünk 1-0-s vereséget. Legalábbis mi szurkolók eléggé szenvedtünk (mi, adminok, konkrétan még mindig sokkban vagyunk). Megengedhetetlen eredmény, ami, mint minden ilyen, felelőst követel. Természetesen az elsőszámú felelősök a játékosok, de az edző mellett sem lehet szó nélkül elmenni.

Az MLSZ nem is fog: csütörtökön hallgatják meg Storckot, és amennyire tudni lehet, aligha ússza meg a kirúgást (sőt az utódról is pletykálnak már). Nyilván lehet majd beszélni (amennyiben tényleg kiteszik a szűrét) elhamarkodott döntésről stb., de szinte biztos, hogy nem tudnának nagy tömegek bízni egy jó képességű, de Andorrától kisz*pó szövetségi kapitányban.

Meglátjuk, mi lesz, de mit gondoltok ti? Menjen vagy maradjon?

MI LEGYEN STORCKKAL?

Szavazok

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/39297/pics/14974550895770675_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?