STORCK MARAD - VALÓDI BIZALOM, VAGY CSAK ELVISZI A BALHÉT?

Trollfoci

Mint arról tegnap este a TrollFocin beszámoltunk: Bernd Storck, a magyar válogatott 2015 óta regnáló szövetségi kapitánya, a tegnapi MLSZ-meghallgatását követően a helyén maradhatott (és sportigazgatói posztját is megtarthatta).

Már az ülés után tudni lehetett, hogy a német szakember felajánlotta ugyan lemondását, ám azt a futballszervezet vezetése nem fogadta el. Később az is kiderült - egy, az MLSZ-elnök Csányi Sándorral készült interjúból -, hogy Storck már az andorrai blama után lemondott volna, ám arra kérték, várjon a tegnapi beszámoltatásig.

A döntés tehát megszületett: "második esély". Felvetődik azonban a kérdés, vajon valódi bizalomról van-e szó, vagy csak nem akarják Csányiék, hogy egy új kapitány takarítson Storck helyett? 

Ha ez utóbbi áll fent, akkor viszont azt is meg kell kérdezni, nem vesztünk-e újabb időt, ahelyett, hogy már most elkezdődne, egy újjászervezési folyamat. Ezt persze Storck is levezethetné, sőt már meg is kezdte a svédek elleni novemberi meccsel, ám pont azóta tart a sikertelenségi (és góltalansági) szériánk.

Egy biztos: a vb elment, a 2020-as (többek között általunk is rendezett) Eb lehet a reális cél. Hogy annak is Storckkal vágunk-e neki, az még a jövő zenéje. 

Reméljük, nem kerülünk egy csoportba Andorrával...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/39342/pics/14975932052382249_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?