Blogolj!

A DESPACITO CÍMŰ FOSHALOM LETAROLJA A VILÁGOT!

Trollfoci

Minden bizonnyal ember nincs a földön, aki ne emlékezne PSY-Gangnam style nótájára, amelyről angol tudósok bebizonyították, hogy több ezer embernek halláskárosodást okozott... Minden idők egyik leghallgatottabb Youtube nótája lett és ha megnyitottad a csapot, az jött belőle.

Év elején kezdték el különböző zenével foglalkozó oldalak azzal riogatni a jó népet, hogy egy puerto-rico-i dal fogja ledarálni az internetet a nyárra. Luis Fonsi és Daddy Yankee rendesen megfogta az Isten lábát, vagy az emberek fülét, mert fél év alatt a szám letöltése lassan közelíti a fent említett PSY adatait. 

A címben foshalomnak tituláltuk a legújabb világslágert, de mindez csupán csak azt jelenti, hogy számunkra nem fülbemászó és ha például Náksi Attila vagy Marcello barátunktól kérnénk, hogy tegye be, akkor bizosak vagyunk abban, hogy egy esernyőt dugnának az ánuszunkba és nyitva húznák ki. Több mint kétmilliárd ember kedveli, szóval az előadóknak nincs okuk a magyarázkodásokra főleg, ha egy ilyen nevenincs oldal, mint a TrollFoci találja be őket a foshalmukkal.

DE! Szörfölve a neten beleakadtunk ismételten a teljesen agybeteg San Lorenzo szurkolókba, akik ezt a dalt is átköltötték egy saját verzióra és eskü, hogy ezt a változatot még mi is is élvezettel hallgatjuk. Íme:

Természetesen meccsverzió is van belőle:

A salernoi ultrák előadásában Európába is betört a dal:

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/39478/pics/14979531739143110_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?