Blogolj!

"... MÉG A LÁBÁT IS ELTÖRTEM VOLNA!!!"

Trollfoci

"Ha tudom, hogy ezért kiállítanak, még a lábát is eltörtem volna!"

Ismerős az idézet? A TrollFoci szerkesztők egyik kedvenc játékosa nyilatkozta egyszer, aki nem más, mint a robusztus hátvéd, a kétezres évek Megatron-ja, a futballpályák igazságosztója, a szabadrúgásgólok nagymestere: Budovinszky Krisztián.

A wikipédia szerint összesen 21-szer váltott klubot. Krisztián a vándormadár fajta volt, aki csak első csapatánál, a Lánycsóknál húzott le több évet. Pályafutása további részében maximum két évig állt egy klub alkalmazásában és állt is tovább. Szerelései, belemenései hírhedtek voltak, minden csatár rettegett, ha Budo feltűnt a pályán. Szabadrúgásai is csodaszámba mentek, ugyanúgy. Híres történet még vele kapcsolatban, hogy a 2005/2006-os bajnokság 24. fordulójában megrendezett Diósgyőr-FTC mérkőzés hajrájában hasmenés miatt kellett elhagynia a játékteret. 

A wikipédia szerint 2015-től a Pátyi SE csapatában spílerkedik, reméljük, hogy még láthatjuk egyszer élőben játszani a LEGENDÁT!!!

Ezek a hátulról való becsúszások élményszámba mentek. A vak is láthatja, hogy semmi nem volt, sőt! Még Budo sem érezte annyira durvának.

Szabadrúgásai egyszerűen parádésak voltak. Az alábbi videón 1:07-től látható:

Micsoda védőmunka!!! Hát miért nem volt ez a fiú válogatott? Tököli nagyon rászaladt a szopórollerre!

forrás: Magyar tiki-taka TV

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/39503/pics/14980264612209901_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?