SZÉTBARMOLTUNK EGY LAGZIT...

Trollfoci

"Tiszteletem Uraim! Július 15.-én lesz az esküvőm amihez szükségem lenne a Ti segítségetekre is! Mellékelnék egy képet amit ha kitennétek megköszönnék! Remélem elnyeri a tetszéseteket,és ha összejön a like szám küldöm a videót és a képeket a Trollfocis esküvőmről!" - írta nekünk Gergő, akik a barátnőjével hamarosan kimondják a boldogító igent.


Igen ám, de a vőlegényünk a klasszikus esküvőt mindenféleképpen szerette volna valami focissal feldobni, ami így két héttel a lagzi előtt, minden menyasszony rémálma, hisz így jó pár dolgon változtatni kellene.

Gergő 5000 kedvelést kért a képre, hogy élete párját meggyőzze, hogy igen is szükség van a nagy napon valamilyen focis témára. Azt vettük észre, hogy a TrollFoci követői szeretik az ilyen típusú kihívásokat. Az 5000 like kb fél óra alatt megvolt és jelenlegi állás szerint 25.000-re duzzadt, majd egymillió embert elérve a facebookon.

"Köszönöm a posztolást!- írta Gergő privát üzenetben nekünk. Őszintén,a 10K like-ban titkon bíztam, de h ekkora sikere legyen még én sem hittem."

A menyasszonya vicces kommentjét pedig itt olvashatjátok, akinek a hozzászólását azóta már 1200-an kedvelték:


Reméljük, hogy nem sikerült teljesen  szétzúzni Renáta terveit a lagzin és azt is, hogy a 25.000 lájk után Gergő tervei is beleférnek a lakodalomban, melyekről elárult nekünk pár titkos részletet, amiről a későbbiekben felvételeket küld.

Éljen az ifjú pár!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/39928/pics/14990610199835277_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?