EGY WC DESZKA LETT AZ ÚJPEST ÚJ LOGÓJA!!!

Trollfoci

Tisztelt Újpest FC!

Megdöbbenve láttuk, hogy lecserélték az új címerüket. Önök azt ígérték, hogy a legtöbb szavazatot kapó alkotás lesz klubjuknak az új logója, ehelyett Önök mégis egy olyan tervezetet fogadtak el, amely egyértelműen legalább is csak a második legtöbb voksot nyerte el. Bizonyítékul mellékeljük a képet (1-es sorszámmal jelölt címer szerepelt a pályázaton), ami bizonyítja, hogy ez a grafikai alkotás tetszett a leginkább a szavazásra jogosultak körében.Nem véletlenül választották ezt a logót a legszebbnek, a magyar emberek többsége értékeli ugyanis a kifinomult, letisztult, kreatív műveket, és a mi munkánk mindezeket magába is foglalja. Szinyei Merse Pál "Lila ruhás nő" című alkotása után talán ez a címertervezet a magyar képzőművészet legremekebb alkotása, ha most kizárólag a lila színre helyezzük a hangsúlyt. Ennek fényében kérjük Önöket, hogy intézkedjenek helyrehozni ezt a kapitális hibát, és mutassák be a nagyvilágnak a ténylegesen a legtöbb szavazatot kapó címert! Mindazonáltal reméljük, hogy ez csak egy tévedés volt, melyet a nagy hőség okozta pillanatnyi zavar idézhetett elő.

 Időközben azonban egy újabb nagyszerű alkotás látott napvilágot, melyet a 12 éves Boldogváry Marcika készített, nyári szünidejének jelentős részét feláldozva a munkára. Marci a hazai művészeti társadalom legfényesebben tündöklő ifjú csillaga, mindössze 6 éves volt, amikor elnyerte a világszerte óriási elismerésnek örvendő Arany Ecset díjat. Már az óvodában megmutatkozott egyedülálló tehetsége, társainak óvodai jelét rendre ő készítette e. Tehetségére akkor figyeltek fel, amikor mindössze egyetlen fekete zsírkrétával lerajzolta a kecskeméti Cifrapalota tökéletes mását. Ha Önök úgy döntenek, hogy a legtöbb szavazatot kapó címert mégsem részesítik előnyben, úgy kizárólag Marci logóját tartjuk elképzelhetőnek lehetséges alternatívaként. Ne törjék ketté ennek a kivételesen tehetséges művészpalántának a karrierjét!

 

Tisztelettel: TrollFoci Mélygrafikai Tervező Csoport

Hogy egy kis komolyságot is vigyünk ebbe a nyilvánvalóan ironikus cikkbe, alább az újpesti szurkolók felhívását olvashatjátok, változtatás nélkül:

"OSZTANI!

SZOMBAT 16:00, SZUSZA FERENC STADION BEJÁRATA!!!

Gyarmati Eszter, ezzel most nagyon elvetetted a sulykot!
A mai napon az Újpest FC – szembe helyezkedve az újpesti szurkolók, sportolók és a teljes Újpest-család egyöntetű akaratával – bejelentette, hogy új címert kap az egyesület. Megengedhetetlen, elfogadhatatlan, szégyenteljes.
Sorolhatnánk a jelzőket, de felesleges, hiszen teljesen mindegy mennyire háborodunk fel az interneten keresztül, az új címert nem itt, hanem a való életben fogjuk visszaszerezni.
Egy klubnál dolgozótól úgy tudjuk, hogy a közleményt személyesen Gyarmati Eszter írta, akinek volt képe azt állítani, hogy sok „egyetértő és megerősítő” levelet kaptak, ugyanakkor a címercserét ellenzők is „mihamarabb megszokják és elfogadják az új logót”. Akkor első körben követeljük Gyarmati Esztertől, hogy azonnali hatállyal hozza nyilvánosságra a szavazás végeredményét, hányan szavaztak a három felkínált címertervre és hány ellenzője volt a cserének!
Arról is úgy értesültünk, hogy a címercsere ötlete is a klub ügyvezető-asszonyától származik, így mától kezdve Gyarmati Eszter az ÚJPEST-SZURKOLÓK ELSŐ SZÁMÚ ELLENSÉGE, aki ellen mától fogva minden eszköz megengedett! Senkinek nincs joga elvenni történelmi jelképünket; utoljára ilyenre a Rákosi-rendszer diktatúrájában volt példa. Pláne nincs joga elvenni címerünket egy senkiházi belgának, akinek ezzel a húzásával szintén lefőtt a kávé; és még kevésbé van joga elvenni Gyarmati Eszternek, aki mindig is egy olcsó szélhámos élősködő volt a klub körül. Az új címert a klub megszállásának jelképeként értékeljük és amíg ez a címer van, addig ez a klub megszállás alatt áll.
Mindenki lássa világosan: a klub és Gyarmati Eszter célja, hogy a tábor és a közönség eltűnjék a lelátókról, lehetővé téve ezzel, hogy szabadon garázdálkodhassanak az egyesület környékén. Pontosan ugyanaz történik, amit Kubatov akart elérni a szkennerrel. Gyarmati arra számít, hogy az Újpest-tábor önszántából tűnik el a lelátóról.
Mi, Újpest-szurkolók, a leghatározottabban elutasítjuk az új címert, azt az elnyomás szimbólumának tekintjük, ennél fogva harcot hirdetünk régi, történelmi címerünk visszaszerzéséért! Minden Újpest-szurkolóra számítunk ebben a harcban, azokra is (sőt különösen azokra!), akik az elmúlt években a klub és a magyar futball körül történt gyalázatos dolgok miatt elfordultak az Újpesttől. Innentől kezdve minden korábbi sérelmünk eltörpül amellett, hogy milyen komoly fenyegetéssel néz szembe egyesületünk az új logó elfogadása után.
Világossá szeretnénk tenni, hogy a mai naptól fogva, aki ebben a harcban nincs velünk, az az Újpest árulója! Senki nem vehet fel olyan új ereklyét, amin az idegen címer szerepel. A lakókocsis ajándéktárgyárus is jobban teszi, ha nem árul olyan terméket, amin ez az ocsmányság van; ellenkező esetben számoljon ő is a következményekkel.
Ugyanúgy árulónak tekintjük azokat a „szurkolótársainkat” is, akik egyetértenek a klub történelmének szándékos és aljas meghamisításával. Számukra is világossá szeretnénk tenni: aki az új címerrel ellátott ereklyében érkezik bármelyik Újpest-mérkőzésre – legyen az futball, jégkorong, röplabda – őket is ellenségnek fogjuk tekinteni, ugyanúgy, ahogy egy rivális klub szurkolóit – hogy ők is megértsék: mint utolsó fradistákat. Teljesen függetlenül attól, hogy hány éve meg mióta „újpesti”.
Szeretnénk, ha azt is megértenétek, hogy ha ezt a címert egyszer elfogadják, nagyon csekély az esély arra, hogy az eredeti címert visszakapjuk. Ha most nem történik elsöprő erejű tiltakozás, akkor SOHA nem lesz többé Újpest az Újpest. 
Éppen ezért, tiltakozásunk első fázisaként várunk mindenkit SZOMBATON 16 ÓRÁRA A SZUSZA FERENC STADION BEJÁRATÁHOZ, hogy a 17 órakor kezdődő edzőmeccsen kifejezzük tiltakozásunk Gyarmati Eszter ámokfutása ellen és követeljük vissza történelmi címerünket. 
Ha eredményt szép szóval nem tudunk elérni, radikálisabb eszközökhöz fogunk nyúlni, tiltakozásunk pedig minden hétvégén folytatódni fog."

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/39967/pics/14991464497454416_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?