894 új fertőzött
894 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 26 461 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 765 főre emelkedett.
Blogolj!

DÖNTÖTT AZ UEFA! ANDORRÁT KIZÁRTÁK, MIÉNK A 3 PONT!

Trollfoci

Tegnap tartotta meg rendkívüli gyűlését az UEFA fegyelmi bizottsága Nyon-ban. Több világbajnoki selejtezős mérkőzés is terítékre került, mint például az Izrael-Albánia és a Moldova-Grúzia. De ami minket érint, az az Andorra-Magyarország világbajnoki selejtező, melynek megvitatásával legalább másfél órát töltöttek a küldöttek.

Mint tudjuk a kis miniállam csapata történelme legnagyobb sikerét érte el azzal, hogy legyőzte június 9-én a magyarokat. Pontosan 4622 nap után tudott ismét három pontot szerezni, a többnyire amatőrökből álló gárda, hatalmas szégyent okozva ezzel mind a magyar válogatottnak, mind a magyar szurkolóknak.

A tegnapi döntés értelmében az UEFA mégis elvette Andorrától a 3 világbajnoki selejtezős pontot, ráadásként kizárta a spanyol-francia hercegséget a további küzdelmekből, akik 1996 óta tagjai a FIFA-nak.

A döntés okai: az andorrai játékosok közül 4-en is jogosulatlanul léptek pályára, hisz a mérkőzésen ott sem lehettek volna. Munkakönyvük átnézésével a bebizonyosodott, hogy felhasználták az összes szabadnapjukat a munkahelyükön, amely az UEFA szabályzatával élesen szembemegy, továbbá olyan labdarúgó nem léphet pályára, aki a találkozót megelőző napon is fizikai munkát végzett. 

A kiskaput Beviz Elek, a magyar szövetség munkatársa fedezte fel, akit azóta elő is léptettek és rábízták a magyar futball megreformálását. A kiváló munkáért és észrevételért további EU-s pénzek érkeznek hazánkba stadionépítésekre, így legalább még további 7 milliárdos komplexum épülhet.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/40181/pics/14997495995858587_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?