EZEK ANNYIRA ROSSZAK, HOGY BESZ@RSZ!!! 2.

Trollfoci

Javában dübörög a nyár, a nemzetközi kupákban szereplő csapataink olyan magabiztossággal ugrálnak tovább az akadályokon, mint Dr. Emmett Brown és Marty a tér-idő kontinuum okozta nehézségeken, miközben a Gyakadémia soha nem látott fiatalítást és magyarosítást eszközölt a játékoskeretén.

A sulinak hetek óta vége, fesztivál fesztivál hátán, dúl a strandszezon, de ezek sem gátolták meg paintmester fiatal barátainkat, hogy újabb szörnyűségekkel dobálják tele postaládánkat. Mindazonáltal reméljük, hogy valamelyiküknek sikerült elhelyezkednie az Újpest marketing osztályán!

Íme a következő szemetesláda gyűjteményünk:

1. Airon, kairlek!

A klasszikus poén, tegyük be Torghelle Xanyit bárhová, aminek a nevében szairepel az "er" betűösszetétel. Áron (khmm Airon) egy motorvairsenyzőt talált most megfelelő alapnak, pedig, ha tudná, hogy a magyar szókincs legalább egymillió olyan szót tartalmaz, amiben megtalálható a fentebb említett betűkombináció. Segítünk is, összeszedtünk gyorsan párat: hairegolyó, spairmaömleny, rendszairleíróadatbázis-szairkesztő (hopp, ebben kétszair is szairepel)

2. Biszi-baszi biri-bori

Csak nézzétek meg először Zsolti alkotását és gyönyörködjetek a csodálatos szóvicc-rengetegben. Mi eltévedtünk benne. Egyszerűen nem tudunk rájönni, hogy hol a slusszpoén, de lehet csak mi vagyunk ennyire ostobák, vagy az agyunkra ment már a sok maszturbálás két videójátékcsata között. Nem tudjuk miért szopogat egy borosüveget az a szőke japán srác, nem tudjuk miért van a végén a németes "jáááá" örömködés, azt pedig végképp nem tudjuk, hogy mi a faszt kezdjünk ezzel  a képpel. Ja, de. Szemetesláda ON!

3. Kassaing, máshogy, sehogy, valahogy

Nagy sikert (vagy sikair?) aratott a Kassaingra hívó játékunk, annyi jó képet kaptunk, hogy sajnos nem tudtuk mindet megosztani, kb 10 percenként kellett volna posztolni. Sajnos Józsi barátunk nem értette meg teljesen a feladatot, pedig rémesen egyszerű volt: mutass fel valakinek egy piros lapot! Jó, oké, ez nem sikerült neki, helyette kaptunk tőle egy villamosenergia-rendszer szekunder szabályozásáról grafikonra biggyesztett Kassait. Basszam meg saját magamat, ha valaha az életben még egyszer le fogom írni az előbbi mondatot, hát azt se tudom mit jelent. Józsi, neked van egy jó Kassaing ötletünk. Fogj egy piros lapot és a tükör előtt mutasd fel magadnak! Köszi.

4. Attila, a honfoglaló

Maradjunk továbbra is kis hazánk második legismertebb Viktoránál, akit Xanyihoz hasonlóan a három betűből álló vak szavacska jelképez minden szavunkban. Nem is értjük, hogy miért kellett ilyen sokat várnunk az első VAKOND képre, ahogyan azt se, hogy miért kellett ezt a munkát így összecsapni. Ja, ez nem is lett összecsapva, ez egy igen gondosan összeálított precíz mű. Szegény Kassai, el fogja vinni a fejét a madár, fáj is neki nagyon, mert kiabál!! Szabadítsuk ki Viktort a sas karmai közül! Szabadítsuk ki Attilát a paint karmai közül!

5. Nemannya, de nem ám

Bence is egy szójátékkal, ha jobban tetszik, képrejtvénnyel kedveskedett nekünk, bár ne tette volna. Nem látjuk sajnos a végét a Nemanja - Nem annya szóviccek sorának, de minden bizonnyal ez az eddigi legjobb  legszarabb. A megfejtés az megvan, adja magát, de sehogy nem jövünk rá, hogyan is adódik össze ez az egyenlet. Nemanja nem aNNNNNYa? De kinek? Basszus Bence, meddig agyaltál ezen a poénon? Melyik tartott egyáltalán tovább? A szójáték kiötlése, vagy a megszerkesztése? Reméljük nem vett el sok időt az életedből, ahogyan azért is imákat vetünk, hogy ne küldj nekünk több ilyet!

6. A meg nem értett zseni

Előző válogatásunkhoz hasonlóan, ezúttal is a kedvencünket hagyjuk a végére, a szemetesláda csúcsragadozója címet ezúttal Tamás nyert el. Most valóban nem hülyéskedünk, de fogalmunk sincs mi lehet ez. A szántásban egy rántott hús, amit szeretne megenni egy angyal. Mi a fasz? WTF?? Tomi a művészetének szintjét a mi agyműködésünk fölé emelte. Talán egy másik gondolati síkon lehet csak értelmezni az alkotást. Tamás! Ne alacsonyodj le a mi suttyó szintünkre, ez a művészet nekünk nagyon magas.

 

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/40215/pics/14998404431680327_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?