NAGY VIKTOR NEM LEHET OTT A VILÁGBAJNOKSÁG DÖNTŐJÉBEN!!!

Trollfoci

Nagy Viktor tevékenyen hozzájárult a magyar férfi vízilabda válogatott döntőbe jutásához, az egész világbajnokságon áthatolhatatlan falként emelkedett ki a vízből. A Magyarország-Görögország elődöntő után azonban pár órával jött a hír, hogy a nagyszerű kapuvédő nem lehet ott a horvátok elleni döntőn.

A magyar válogatott szálláshelyén az éjszaka közepén fekete ruhás emberek jelentek meg, és elvitték magukkal Nagy Viktort. A játékos csapattársai reggel megdöbbenve látták, hogy csapattársuk nincsen sehol. A hotel egyik munkatársa hatalmas zsivajt hallott a vízilabda válogatott emeletéről, ám a csapat egyik játékosa sem emlékszik, hogy bármi különleges dolog történt volna az éjszaka. Biztonságvédelmi szakértők szerint a játékosokon neutralizálást hajtottak végre az akkor még ismeretlen, fekete ruhás alakok, kitörölve emlékeiket az éjszakáról.

Az egyik utcai térfigyelőkamera felvétele alapján azonban sikerült azonban beazonosítani az ismeretlen "emberrablókat": a Bolygóvédelmi Titkos Elhárító Szervezet tagjai. Úgy tudjuk, hogy a Földet az emberiség számára eddig ismeretlen idegen faj vette össztűz alá, ezért a leghatékonyabb védelmi rendszer kidolgozása és kiépítése szükségessé vált az emberiség fennmaradásának érdekében.

Nagy Viktor feladata a mezoszférában az idegen faj támadásainak elhárítása. Képességeit ismerve, ezt a küldetését is maradéktalanul elvégzi és mi Föld lakók tovább élhetünk biztonságban. Köszönjük Viktor!

Viktor szolgálataiért sorba állnak különböző szervezetek és országok is. A Föld bolygó vélhetően sikeres megóvása után a kínai nagy fal hiányzó részeibe építhetik bele a véréből előállított különleges tégladarabokat, illetve a BKK elektronikus védelmi rendszerét is a sejtjeiből készítik el. A világhírű óvszergyártó cég, a Durex minden termékén megváltoztatja a "védekezz" kifejezést "nagyviktorozz"-ra, ezzel is nagyobb hatékonyságot elérve a fiatalkori terhességek elkerülése érdekében. A New England Patriots falembernek szeretné szerződtetni, de Nagy Viktor szerint se futball az, amit az amerikainak annak neveznek, így nemet mondott az ajánlatra.

A döntőben a magyar csapat kapuját egyébként Kozma Dominik fogja védeni, mert neki akkora van a gatyájában, hogy oda tuti nem tud senki gólt dobni.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/40695/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?