Blogolj!

CSODACSATÁROK DEBRECENBEN, A TROLLFOCI AJÁNLÁSÁVAL!

Trollfoci

Debrecenben nagyon el lehetnek mostanában keseredve a szurkolók. Focicsapatuk éveken át uralta az MB1-et, sorra húzták be a bajnoki címeket, de amikor véletlen nem jött össze nekik, akkor is az élmezőnyben végeztek. Tavaly azonban majdnem kipottyantak a másodosztályba, az új szezont pedig 2 vereséggel és 1 döntetlennel nyitották. Csak azért nem ők a tökutolsók, mert Pinyő Gyakadémiája még náluk is szarabbul vágott neki az idénynek.

Észbe is kaptak a debreceni vezetők, látva a rossz eredményeket, új játékosok leigazolását tűzték ki célul a zászlajukra. A napokban látott napvilágot, hogy ki lehet a "megmentőjük" csatárposzton. Egy 19 mérkőzésen egyetlen árva gólt sem szerző támadónak, bizonyos Haris Tabakovicnak lenne a feladata kirántani a gödrből a Lokit. Mondjuk jó hír lehet a rosszban, hogy még öngólt sem szerzett. Ebben már jobb Eppel Mártonnál, aki nem mellesleg tavaly gólkirály lett. Valamit tudhatnak Debrecenben? Nem tudjuk, azonban mi szeretnénk a figyelmükbe ajánlani pár játékost, fentebb nevezett focistához hasonló tulajdonságokkal rendelkező, jelenleg szabadon igazolható státusszal rendelkező fodballistát.

Hörpintős József

Jelenleg csapat nélküli, idejét többnyire egy külvárosi, sarki kocsmában tölti. Ettől függetlenül jó erőnlétben van, napjában akár 50-100-szor is elképesztő gyorsasággal teszi meg az asztal és a kocsmapult közötti távot. A kocsmapulton mások által ottfelejtett fél pohár fröccsért folytatott versenyben sokszor dulakodásba keveredik társaival, ami a pályán egy szögletnél óriási előnyt jelenthetne. Fizetési igénye minimális, elég neki egy 20.000 forintos ceh a kocsmában havonta.

Németh András

Bár ő nem csatár, inkább védekEVŐ kövérpályás, bármikor fel lehet tolni éknek. Képes felfalni az ellenfeleit feltűnés nélkül, csak arra kell figyelnie, hogy az így eltűnt hátvédek adta ürességben ne fusson lesre. A taktikát a legnagyobb fegyelemmel tartja be, amennyiben a mérkőzés előtt a mágnestáblán az embereket hamburgerrel helyettesítik. Hátránya, hogy jelenleg van csapata, úgy tudni, hogy magas a kivásárlási ára is. Fizetési igénye nem túl magas, de nem is alacsony: heti 100.000 forint melegétel utalvány.

Lukács László (Tankcsapda)

Elkötelezett debreceni, odaadással, harcossággal nem lenne probléma. Képes szétzúzni az ellenfél védőit. Szögletrúgásnál a leghatékonyabb ő is, a beadás előtt megpörgeti a hajkoronáját, három méteres körzetben garantáltan nem lesz egy védő sem, így csak rá kell ívelni a fejére a labdát. Előnyét már írtuk, hátránya viszont annyi, hogy meccseken nem tud ott lenni, mert általában akkor koncertfellépései vannak. Ettől függetlenül ajánljuk, ő is képes annyi gólt szerezni, mint a leigazolni kívánt játékos.

Dombi Tibor

Na igen, az örök debreceni, aki szerintünk még most is képes lenne kihúzni a szarból szeretett csapatát. Életkorát még mindig nem tudtuk beazonosítani, de még mindig a csapat hasznára tudna lenni, hogy a futball alapításánál ő is ott volt. A kengyelfutó gyalogkakukkot mai napig faképnél hagyja. Érdemes középen játszatni, mert néha túlfut a pályán, de ha ezt középen teszi labdával, akkor az azt jelenti, hogy a kapuba süvít be vele. Garantált mesterhármas minden meccsen.

Szóval őket ajánljuk mi.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/40847/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?