AZ ÚJPEST CÍMERÉT RAKTÁK RÁ A DEBRECEN MEZÉRE?!

Trollfoci

AZ ÚJPEST CÍMERÉT RAKTÁK RÁ A DEBRECEN MEZÉRE?!

 

Amint az várható volt, aláírt a Debrecen csapatához Haris Tabakovic, világhírű gólvágó. A mutatói önmagukért beszélnek: az elmúlt szezonban 19 bajnoki mérkőzésen 0, azaz nulla(!!!) gól a mérlege. Brávó annak a fantasztikus játékosmegfigyelőnek, aki felfedezte ezt a csiszolatlan gyémántot!

Hősünk 4 év alatt összesen 22 alkalommal tudta meggyőzni az éppen aktuális szakvezetőt a Young Boys csapatánál, hogy pályára léphessen, amit meg is koronázott egy darab "rudolfgergelynyi" góllal. Erre a kiváló, nem mindennapi teljesítményre fel is figyeltek az FC Wil többszörös Bajnokok Ligája győztes csapatánál (JA NEM!!!), és a svájci másodosztályba csábították Tabakovicot, ahol megrázta magát és négy évnyi gólcsendet megtörve itt azért 11-szer megrezegtette az ellenfél csapatának hálóját,hogy ezután a híres-neves Grasshopper leigazolja. A wikipédia szerint két kemény találat fűződik a nevéhez, az egyiket a Sion-nak, a másikat az Apollon Limassolnak, szóval rutinos, európai kupákban is megfordult spíler érkezik a Nagyerdei Stadionba... (sicc) 

A debreceni vezetők minden bizonnyal, abban reménykednek, hogy majd a cívis városban fog kiszakadni Haris gólzsákja, ne legyen igazunk, de van egy merész tippünk, hogy nem ez fog történni ismerve a Loki igazoláspolitikáját. 

A játékos hivatalos bemutatóján a szemfülesebbek észrevehettek egy igen megdöbbentő dolgot is. A Debrecen mezére a gyártó ugyanis véletlenül az Újpest vadonatúj címerét helyezte rá. 

Minden bizonnyal a mezhez tartozó dekor csíkról van szó és csak mi látjuk bele, de kísértetiesen hasonlít az újpesti wc deszkára. 

FEJEKET AKARUNK!!!  :) 

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/40923/pics/15018321168184095_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?