PINYŐNEK AGYÁRA MENT AZ UTOLSÓ HELY? - cikk és szavazás

Trollfoci

12 játékos leigazolása után pontosan az e számmal jelzett helyen áll a Gyakadémia a bajnokságban, azaz utolsó. Valószínűleg Pintér Attila vezetőedző is érzi bajt, mert padlóig nyomta a gázt a kifogásgenerátoron, sőt még egy kis nitrót is tolt hozzá.

A 4 meccsből elszenvedett harmadik vereségük után ugyanis - miután előbb egy kiállítást hiányolt a javukra - azt mondta, hogy ők megszívják a légiós szabályt, mert náluk csak 3 ilyen játékos játszhat, míg a kupainduló csapatoknál 5.

Na, ezzel annyi a pöti problem, hogy az eddigi 4 meccsükön mindig 5 játszhatott náluk is, mert az MLSZ szabálya szerint, ha kupainduló ellen meccselsz (ahogy a Gyaka az eddigi 4 meccsén mindig), akkor 5 légióst küldhetsz fel. Pontosan az igazságosság miatt.

Most akkor Pinyő vagy a szabályt nem tudja, vagy számolni, amiket egyből cáfol azonban az, hogy fel is küldte a megengedett 5 légióst a pályára. Harmadik lehetőség, hogy szorul a hurok a Pancho Arénában és az szül ilyen botor nyilatkozatokat.

Egy biztos, már maga a tény, hogy egy Akadémia szót a nevében viselő klub edzője azon kesereg, hogy kevés a légiósa (amikor nem is kevés...), elég elszomorító.

Szerintetek mi válthatta ki Pinyő szavait?

MI TÖRTÉNT PINYŐVEL?

Szavazok

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/41046/pics/15021752872317347_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?