Blogolj!

KI LESZ AZ ELSŐ KIRÚGOTT EDZŐ A SZEZONBAN? - szavazás

Trollfoci

Vannak edzők, akiknek nagyon nem indult jól az MB1 idei szezonja. Szorul a hurok a nyakak körül, de vajon ki lesz az első, akit felállítanak a kispadról? 

Íme a - szerintünk - három legesélyesebb jelölt:

Thomas Doll:

Az újpesti Vignjevics után a német a legrégebben hivatalban lévő MB1-es edző, a pocsék szezonkezdet azonban egyre jobban ingatja alatta a kispadot. Eddig csupán egyetlen győzelem áll a csapat neve mellett, többek között a jelenlegi utolsó Gyakadémiát és tegnap a Paksot sem sikerült felülmúlni. Tegnap már szólt a Groupamában az "Auf wiedersehen!", vajon meddig húzza?

Herczeg András:

A Debrecent már korábban is irányító szakember egy mélyponton lévő csapatot vett át a nagy reményekkel várt, ám annál nagyobb csődöt mondott Leonel Pontestől. A hatalmas lelépési pénzzel távozó portugál utáni a helyzetből kihozta a legtöbbet: bent tartotta a csapatot az MB1-ben.
Ebből azonban nem sikerült erőt merítenie a gárdának, ott folytatták, ahol tavasszal abbahagyták. Ráadásul a kieső helyen álló hajdúságiak igazolásai sem sikerültek a legjobban, gondoljunk csak a tavaly gólt sem szerző "gólerős" csatárukra! Meddig tarthat a türelem?

Pintér Attila:

A Gyakadémiának egyelőre túl sok az MB1. Két döntetlen mellett 3 vereség a mérleg. A tegnapi X különösen fájó lehet, hiszen az utolsó percben úszott el a győzelem a Diósgyőr ellen, az első kapott góljuk pedig gyakorlatilag Hegedűs kapusuk öngólja volt mandinerből.
Pintér Attila sérelmezte már a kevés légióst (tévesen), és a bírói döntéseket is, ám hogy a vezetőség mikor kezdi sérelmezni az ő munkáját, az az igazi kérdés. Ha minden így marad, úgy véljük, nem sokára.

Ki lesz az első munkanélküli közülük?

Kit rúgnak ki először?

Szavazok

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/41233/pics/15026296428783660_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?