TETŐFOKÁRA HÁGOTT A RONALDO RINYAPARTIS HISZTI !!!

Trollfoci

Bevallom nem néztem a Barcelona-Real Madrid spanyol szuperkupa döntő mérkőzést. Egyrészt, mert éppen a Lost című sorozaton izgultam, másrészt egy ilyen tét nélküli meccs nem igazán fogott meg, hisz valljuk be, hogy ez is csak egy újabb kvázi farokméregetés a spanyol szezon megkezdése előtt, annyi értelme ennek a meccsnek, mint tehénre a gatya.

A facebook falamra néha-néha rápillantva már nyugtáztam, hogy ismételten elkezdődött a futballidény az idővonalon. Szépen lassan előkerültek a hungarokatalánok, szittyamadridisták. Nem is nézegettem sokáig a vitájukat, álomba szenderültem jó kisnyugdíjas módjára.

A reggeli kávém mellett végigfutva az esti dolgokat nyugtáztam, hogy a Barcelona elverte rendesen a Madridot. Tettem ezt annak a tudatában, hogy a realos ismerőseim telefröcsögték a falat elég rendesen. Bíróztak, Ronaldoztak, faszszopó Suárez-eztek, vége mindennek, volt itt minden rendesen... Na, gondoltam nézzük már meg, hogy mi történt itt. Csodálkozó tekintettel néztem a végeredményt, hogy bizony itt a fővárosiak idegenben szépen ánuszon röffentették a Barcat és 3:1-re győztek.

DE AKKOR MIÉRT SÍRJÁK TELE AZ INTERNETET???

Akkor láttam meg, hogy bizony-bizony Cristiano Ronaldo a kiállítás sorsára jutott. Volt egy mezlevétel is, ahol CR7 lemásolta Messi kollégája gólörömét. Bevallom még tetszett is, mert szeretem a szépen megkomponált, odaszurkáló szituációkat a futballpályákon. Cörö ezzel szerzett nálam egy jó pontot. Aztán jött a szitu: némi kontakt nyomására elterült a tizenhatoson belül, mint nagyalföldön a furulyaszó...Jött a spori, talán kicsit túlzóan ki is állította az emberünket, aki rálökött egyet mérgében. A mennyei megyeiben ez szinte elvárás egy játékostól, de Ronáldókám, te egy vérprofi spíler vagy... Ne legyél már hülye!

Szerencsétlent kitették a pályáról, mehetett kifürdeni a meleg vizet a többiek elől. Na de te atyaúristen!!! Mi lesz most??? Vége mindennek!!! Összeomlottak teljesen a szittyamadriderek. Értitek??? Egy kibaszott játékos miatt. Zidane a világ egyik, ha nem a legszerencsésebb edzője, aki egy posztra kb 3 világklasszist tud bevetni. Én nem azt mondom, hogy valamelyik is még csak kicsit is megközelíti a portugál klasszis szintjét, na de ne rendezzetek már rinyapartit és ne sírjátok tele az internetet egy kiállítás miatt! Ez benne van a fodballban, az élet megy tovább! Letelik a büntetése és majd visszajön, nem hinném, hogy nélküle semmi esélye nem lenne a csapatnak a bajnokságban. Egy emberről sírtok, miközben a foci csapatjáték.

Kissé elszomorít, de sajnos a magyar klubfoci nincs azon a szinten, hogy ilyen komoly rinyapartikat rendezzünk miatta. De két dolgot remélek:

- bízom benne, hogy lángolni fognak egyszer a felcsúti szalmabálák, mert a spori jogtalanul kiállította Márkvárt Dávidot és ezzel lesz tele az internet.

- azt meg még jobban szeretném, hogy Cristiano Ronaldo kapja meg szabadnapnak a magyar-portugál meccset a szövetségi kapitányától, hogy a szarházi jegyüzérek ne nyerészkedjenek az 1000 forintos belépőjegyeken...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/41303/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?