Blogolj!

FELHÁBORODOTT SZURKOLÓK DIBUSZ NYILATKOZATA UTÁN (videó)

Trollfoci

"- Bíztunk benne, hogy esetleg...esetleg le lesz fújva a találkozó és akkor újrajátszást rendelhet el a játékvezető..."

Egy VÁLOGATOTT, professzionális labdarúgó nyilatkozata 2017-ben Magyarországon, aki a futballból él és nem kevés pénzzel honorálják ezt neki hónapról-hónapra. Több felháborodott olvasónk is úgy gondolta, hogy egy ilyen nyilatkozat után még egy megye II-es játékost is helyretenne a klubja. 

Úgy néz ki viszont, hogy a mai modern magyar futballban ez teljesen normális dolog, hogy a rekordbajnok, a szinte minden évben a bajnoki címért küzdő csapatnál megengedett dolog az, hogy ne a győzelemért játszanak minden pályára lépésnél, hanem a "zöld asztali" újrajátszásban reménykedjenek 0:2-es állásnál...

"- Fradistaként mondom, ez szégyen amit Dibusz nyilatkozott."

" - Én fradista vagyok! DE ismerjük el a csapat egy sapka szart nem ért!! Megérdemelten nyert a Vidi... A csapatunk meg ássa el magát... szégyen...."

"- Hát ez eszméletlen. Komolyan szavakat nem találok.Egy profi sportoló ilyet mondjon...ezért a nyilatkozatért a megye 2-ből elküldenének játékosokat. Mi lett ebből a klubból??? Ezek nem sportemberek, egy darab szar az összes egytől egyig...Sőt talán kicsit kevesebb."

"- FraDibusz jó magyar szokáshoz híven bekapcsolta a kifogásgenerátort, ha már a másik generátor kiment a picsába." 

Szánalmas senkiházi fa****opók egytől egyig!!! Még azt várták hátha lefújják a meccset. Gyerekkorunkban meg mit meg nem adtunk volna azért hogy a Fradi mezében játszhassunk akár szakadó esőbe vagy havazásba is."

Az ominózus interjú: 

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/41690/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?