ÜVÖLTÖZVE BALHÉZOTT A ROMÁN JÁTÉKOS A SZURKOLÓKKAL

Trollfoci

Valami baj van a szomszédban is, mármint a világbajnoki selejtezőket illeti. A románok vb-re kijutási esélyei nagyjából megegyeznek a miénkkel, egyszóval a nullával egyenlők. 

Tegnap este Örményország csapatát fogadták és gólgazdag mérkőzést ígértek szurkolóiknak. A nagy akarásnak nyögés lett a vége. Megszámlálhatatlanul sok kihagyott helyzet, két lesgól, egy kihagyott büntető. Aztán a hosszabbításban csak sikerült valahogy begyötörniük a három pontot jelentő találatot.

Örömükben nem osztozott annyira a lelátó népe, de valljuk be mindannyian, akik jártunk már a bukaresti National Arénában, hogy láttunk egyet, s mást. Régi közmondás, hogy kő veri az ollót, olló veri a papírt, papír veri a követ, román veri a románt. Erről kétszer a fővárosukban is megbizonyosodhattunk, mert úgy estek a román szurkolók egymásnak, mintha valaki egy rántott húst dobott volna közéjük. Aztán Budapesten sem hazudtolták meg magukat, röpködtek a csicskalángosok szanaszét, komikus jelenetek zajlottak le a Grupi vendégszektorában, végül a lépcsőn lerugdaló versenyt talán Dinamo szurkolói nyerték, a magyar szekusok "Én már csak egy kávét kérnék!"- asszisztálásával. 

Szóval hosszabbításos győzelmet követően a csapatok levonulásakor pár román szurker megtalálta Cosmin Moți-t, akinek megfékezéséhez a fél román csapat, biztonsági ember és még ki tudja, hogy mi kellett. Kicsit sajnáljuk is az önjelölt békebírókat, mert szerintünk nem csak mi néztük volna meg az összecsapás végkimenetelét, kényelmes karosszékeinkben hátradőlve, popcornt majszolgatva, hideg sörünket szürcsölve. No, de ne csüggedjünk! Vár még keleti szomszédainkra pár mérkőzés, ahol végre összejöhet a játékos-szurkoló egyvéegy, vagy ahogyan arra fele a módi: válogatás nélkül mindenki, mindenkit!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/41927/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?