RAKÉTÁVAL LŐTTÉK A BÍRÓT, VEREKEDÉSEK AZ UTCÁN ÉS STADIONBAN

Trollfoci

"Nyugaton már megoldották!"- halljuk mindig ezt a mondatot olyan emberektől, akik képtelenek kihúzni a fejüket a fenekükből és kicsit nyitottabb szemmel járni a világban. Ha így cselekednének, akkor minden bizonnyal tudnák, hogy ez közel sem így van.

Míg hazánkban már szinte évek óta nem történt komolyabb botrány futballpályákon, stadionok körül, addig tőlünk nyugatról folyamatosan érkeznek a hírek, cikkek, videók. A spanyol szurkolók a rendőrökkel vívtak a minap egy nagy csatát, a St. Gallen fanatikusai lengyelekkel és szlovénokkal kiegészülve cipőzték meg a rend éber őreit. Ugyanezen a Bajnokok Ligája mérkőzésen a Szpartak szurkolók a vendégszektorból egy rakétával próbálták eltalálni a játékvezetőt és csak pár centin múlt, hogy nem jártak sikerrel.

A nápolyi szurkolók szintén BL mérkőzésen rendezőket vernek össze, hogy aztán belekezdjenek a szektorban való 200 méteres székeken átugrálós gátfutásnak a rendőrök elől. A videón 1:01-től látható:

A kölni szurkolók időtlen idők óta nem láthatták csapatukat európai kupamérkőzésen, egészen pontosan utoljára 1992-ben.  2900 jegyet kaptak az Arsenal csapatától, amit keveseltek, ezért 20.000-en megszállták Londont. Betörtek pár angol orrot, a stadionnál óriási ramazurit rendeztek, amiért egy órát késleltetni kellett a meccset. A lelátón a velük szemben álló stewardok "Itt úgysem jössz át!" taktikája teljesen csődöt mondott, mert úgy nyomultak át köztük, mint anno a Wermacht. Hivatalosan 3000-en voltak a stadionban, de a képeket elnézve, a fél stadion eksztázisban tombolt, amikor a megilletődött észak-londoni kapus vagy 35 méterről gólt kapott.

Nyugaton már megoldották! Ja... NEM!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/42467/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?