VÉBER NAGYÚR MEGHÓDÍTANI KÉSZÜL A BIRODALMAT

Trollfoci

A Magyar Kupa sorozata kiváló lehetőséget biztosít az alacsonyabb osztályú együtteseknek, hogy megmutathassák magukat az országnak és egy-két jobb eredménnyel megismerjék a nevüket az ország futball fanatikusai. A magasabban jegyzett csapatok szurkolói sima továbbjutást várnak a megyében jegyzett gárdák ellen, de olykor Dávid rendesen felszívja magát Góliát ellen, láthattuk ezt például a Dunaharaszti-FTC mérkőzésen, ahol a kis csapat abszolút nem játszott alárendelt szerepet, sőt ha ha a sok ziccerükből egyet gólra váltanak, hatalmas meglepetés is születhetett volna. Bár így is helytálltak, csodálatos ollózós góljukra viszont válasz érkezett a zöld-fehérektől, így elmaradt a haraszti csoda.

Nem úgy néhány további kupameccsen:

A főtábla első fordulójának mérkőzésén a megye II-es Tatabánya góljára már nem tudott válaszolni az másodosztályú Sopron csapata, így a bányászvárosiak jutottak tovább a következő fordulóba.

Tovább folytatódik a szarvasi kupacsoda! Várhidi Péter ex szövetségi kapitány másodosztályú csapatát, a Mosonmagyaróvárt 4-1-gyel küldték haza nyugatra a megye I-ben vitézkedő hazaiak.

Véber nagyúr Törtelje szintén 4-1-gyel szabályosan átgázolt az egy osztállyal magasabban jegyzett Algyőn, beletörölték a lábukat és várják a következő ellenfelüket a Halálcsillagon. 

Mi is kíváncsian várjuk eme remek sorozat további eseményeit, eredményeit és bizakodunk abban, hogy az Európa Liga főtábláján olyan meccseken izgulhatunk, mint a Törtel-Liverpool, egy Man. City-Tatabánya, de éppenséggel egy AC Milan-Szarvas mérkőzésben is bízhat Koppányi Péter szarvasi vezérszurkoló, aki így olasz nőkre (IS) kivetheti a hálóját.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/42723/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?