ENNYIRE SZ@R KÉPEKET MÉG TUTI NEM LÁTTÁL!

Trollfoci

Szakadatlanul hordja a Facebook postása a leveleket a postaládánkba, legnagyobb bánatunkra azokat is, amelyek láttán el szoktunk gondolkozni az élet értelmén. Szűnni nem akaró lelkesedéssel gyártják egyesek az olyan paintes alkotásokat, melyek láttán a rajzoló szoftver készítői is megbánnák, hogy annak idején létrehozták a programot. Ha már így alakult, nem szeretnénk egyedül maradni ebben a gyötrelemben, megosztjuk veletek azokat a műveket, melyektől sírva fakadnak a rajztanárok.

Itt van rögtön János, aki nem restellt két programot is használni, drága idejét sutba dobva, hogy elkápráztasson minket. Ragyogó technikával először körbevágta a kapitányunk fejét, mit sem törődve a fél frizurájával, de az se érdekelte, hogy összekaszabolja szegény állát. A szóviccek mesterének tartott János tudja, hogy a Trónok harca most kurva menő, ezért a számítógép előtt büszke és széles mosollyal rakta rá az egyik főszereplőre a korábban kivágott mintát. Ezután jöhetett az online mémgenerátor, hiszen sajnos annyira bonyolult az a fránya paint, hogy nem tudja miként lehet benne szöveget is alkotni. Miután elkészült, elégedetten elküldte nekünk a művet, majd várta, hogy visszaküldjünk neki temérdek sírós-nevetős szmájlit. Azóta is várja...

Attila sem akart lemaradni tanult kollégájától, hasonló tematika mentén próbált feltörni a mémgyártók trónjára. Vegyünk egy sokak által szeretett filmet, keressük meg belőle a leghomályosabb képet, másfél másodperc alatt vagdaljuk szét, majd basszuk rá úgy, ahogy van egy akkor aktuális témára. Hozzád szólunk most Attila! Őszintén válaszolj nekünk! Szerinted ez a kép jól néz ki, vagy simán csak kurva jól néz ki? Most azonnal töröljük a gépünkről a Photoshop-ot, hát teljesen fölösleges az a program, amikor ilyeneket is lehet alkotni két pislogás között.

Imre! Há mé nem váltasz baszdmeg??? Mondjuk a paint-ről fakockára! Oké, nagyon menő mostanában a Palvin vs Dzsudzsi téma, oké, hogy Barbink szeret világsztárok körül legyeskedni, de azért így nyíltan leprostizni... Finoman szólva is elég prosztó dolog, aztán még csak meg sem említettük ennek a műremeknek a finom kivitelezését. A szokásos körbenyiszálás, félig belevágva a fejbe, megspékelve egy kis ékezet nélküli írással, amire egy éles csavarral Imrénk átvált mégis csak ékezetre. Azt se értjük igazából, hogy miért Aladdin és Jasmine lett az alapja a történetnek, gyerekkori emlékeink szerint a mesében nem kért pénzt dugni a lány Aladdintól.

Miklós barátunk is a szóviccek koronázatlan királyának tartja magát, két biszibaszi focistából alkotott egyet. Megkereste az ehhez alkalmas mémet, majd szerintünk szándékosan kiválasztotta a legkisebb méretűt, ami annyira pixeles, mint egy japán pornóban a nemiszervek. Sajnáljuk, hogy Paulinho-ról már nem talált képet, mert úgy sokkal értékelhetőbb lett volna az alkotás, talán még ki is raktuk volna az oldalra. Ja várj! Dehogy tettük volna ki...

Pétert is megihlette Priskin könyöke. Először gondolkodtunk rajta, hogy ehhez nem fűzünk semmilyen kommentárt, mert annyira okádék, de aztán rájöttünk, hogy muszáj adnunk egy kis löketet Petinek, hogy legközelebb eszébe ne jusson megnyitni a paint-et. Valami egészen csodálatos, ahogy Zlatant odarakta a képre, levágva a fél testét, hatalmas lyukat fúrva a mellkasába, ahol még egy idegen kezet is fellelhet az éles szemű olvasó. Óóó, hogy könyökölné szét Priska a számtógépedet mikor készülsz megnyitni a paint-et!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/42903/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?