A LEGIA VARSÓ SZURKOLÓI BÁNTALMAZTÁK NAGY DOMINIKÉKAT

Trollfoci

Lengyelországban rangadót bukni nem éppen a legszerencsésebb dolog. Főleg annak fényében, hogy a jó szerepléshez szokott Legia szurkolókat nem szerencsés dolog felhúzni.  Nagy Dominikéknak ez sikerült.

Hétvégén a fő rivális otthonában égtek le 3:0-ra és 11 forduló után csak a nyolcadik helyen szerénykedik a varsói gárda. A helyezéssel talán még nem is lett volna probléma, de a szurkolók szerint lélektelen játékot nyújtottak Poznanban és ez arrafelé (is) elfogadhatatlan.

" Mintegy 50 főből álló szurkolói kemény mag: a drukkerek a stadionon kívülre hívták az edzőt és a játékosokat, akik azt hitték, hogy csak egy kellemetlen beszélgetésben lesz részük, a valóság azonban sokkal lesújtóbb volt – a szurkolók ugyanis elkezdték verni a futballistákat. Az ökölcsapásokból – amelyek nagyrészt a játékosok fejét és hátát érte – kijutott Nagy Dominiknak is.

Az incidens körülbelül tíz percig tartott, melynek lezárásaként így búcsúztak el a „nehézfiúk” a játékosoktól: „Ha még egyszer így játszotok, ismét eljövünk értetek.” Az eset felvet bizonyos kérdéseket, például hogy lehet az, hogy a közelben nem volt biztonsági ember, a hírek szerint ugyanis senki sem reagált a csetepatéra. Az incidens nem példátlan a klub történetében, 2011-ben a Ruch Chorzów elleni kudarc (2–3) után történt hasonló dolog, igaz, akkor „csak” egy Legia-játékost (Jakub Rzezniczak) ütöttek meg." - írja a Nemzeti Sport.

Igen, Lengyelország egy teljesen más "kávéház" és ezzel tisztában kell lennie mindenkinek, aki oda igazol, vagy ott játszik. Arrafelé könnyen nyílik a pofonláda, ha valami nem tetszik a szurkolóknak. Nem tudjuk, hogy az esetet követően javul-e a Legia szereplése a bajnokságban, vagy továbbra is a fanatikusok által emlegetett edzőbuktatást helyezik előtérbe a játékosok, mindenesetre szeretnénk, ha rendeződne a helyzet minél hamarabb, mert élményszámba megy egy kiválóan játszó Legia meccs az extrém hangos szurkolóival, akiknek jobban állnak a monumentális koreográfiák, mint a csapatuk felpofozása.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/43133/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?