SALLÓI FELHÁBORÍTÓ INTERJÚJA

Trollfoci

"...a szurkolók nyomást gyakorolnak a játékosokra, szerintem ez nem segít. Jó, ha vannak ultráid, az hihetetlen érzés, de nyomás alatt játszani, az megnehezíti az ember dolgát. Amikor a csapatnak vannak ultrái, bele kell kalkulálni, hogyha a csapatnak nem jól megy, akkor azt szóvá teszik a szurkolók, ami több helyen is így megy Európában, itt viszont nincs ez, ami nekem tetszik."

Ez Sallói Dániel, az amerikai Sporting Kanasas kitűnő formában lévő fiatal játékosának tegnapi nyilatkozata.

Tudod Dani, ezek a fanatikus szurkolók idejüket, pénzüket nem sajnálva, a hét bármely napján, akár több száz kilométereket is utaznak azért, hogy szeretett csapatuknak szurkolhassanak. Uram bocsá', amíg ti milliókat kerestek a futballal, engedtessék már meg, hogy egy-egy szarabb teljesítmény után kritikával is éljenek a csapat felé.

Elgondolkodtunk: vajon annyira régóta lennének foghíjasak a magyar lelátók (amit valljuk be, egy-két klub vezetése nem is nagyon bán), hogy a fiataljainknak már ez a természetes, sőt mi több, már rosszallják is, ha nem így van?

Tehát, nem jó fanatikus szurkolók előtt játszani, mert bár a buzdításuk nem jönne rosszul, de, mivel a gyenge teljesítményt ugyanúgy szóvá teszik, így inkább jobb nélkülük.

Nagyon sajnáljuk, hogy egy jó formában lévő fiatal játékos így gondolja. Nagyon sajnáljuk, hogy bárki így gondolja.

U.i.: Dani, gyere haza az MTK-ba, ott nem fognak csesztetni a lelátóról...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/43245/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?