Blogolj!

MAGYAR VÁLOGATOTT: A BÉKA SEGGE ALATT VAGYUNK!!!

Trollfoci

Válogatottunk egy ötöst kapott Svájcban, így lassan már elmondható, hogy nem csak a világ legősibb mesterségét gyakorló, ebben az országban jelentős számban jelenlévő magyar hölgyek szoptak egy jó nagyot, avagy, ahogy a szurkolók fogalmaztak: megtörtént a "svejci mélySTORCKozás".

Csalódottak? Természetesen, és meg is lehet őket érteni. Tavaly az Európa bajnokságon csoportelsőként a legjobb 8 közé kerülésért játszottunk Belgiummal, mostanra pedig sikerült a béka segge alá becsúsznunk, vagyis pontosabban, még Andorra segge alá is. 

HA megverjük Feröert és 13 ponttal sikerül zárnunk a csoportot, akkor elmondható lesz, hogy a világ- és Európa bajnoki selejtezőket nézve, a 2008-as kontinenstorna kvalifikációja során szereztünk utoljára ennél kevesebb pontot (12).
Ha ez sem jön össze, akkor még az akkori - Bozsik-Várhidi-féle - borzalmas teljesítményt is sikerül alulmúlnia a Storck-csapatnak.
Azóta nem fordult elő az sem, ami most, hogy a két, nálunk erősebb csoporttársunk ellen egyetlen egy pontot sem tudtunk szerezni 4 meccsen.
HA, megverjük Feröert... Igen, most már oda kell tenni ezt a szócskát, 2017-re odajutottunk, hogy a harmadik helyért ki-ki mérkőzést vívunk egy olyan csapattal, amelyben a játékosoknak zömmel még polgári állása is van, egy halfeldolgozóban mondjuk.
2017-re odajutottunk, hogy kb egyedül a síoktatásban világelső andorraiak is megvertek minket. Buliztak hajnali háromig, aztán mentek aludni, mert reggel kezdődött, na nem a síoktatás, hanem éppen valami másik szezonmeló, ahonnan még ilyenkor sem lehet hiányozni, mert picsánrúg a főnök.
A 2016-os Eb-re velünk együtt meglepetéscsapatként kijutó Észak-Írországnak biztos a pótselejtező, Izland csoportelső. Mi történik ezekben az országokban, hogy nem torpant meg a fejlődés? Mit tudnak ott jobban, mint nálunk, ahol több száz labdarúgó csapatot tart el az állam, mert önfenntartóként félév alatt becsődölnének? Hány stadiont kell még felhúzni, hogy végre rendes futballt is láthassunk bennük? 
Lassan kezdjük elhinni, hogy Egervári Sanyi bácsi alatt lehet, hogy tényleg előrelépés történt, de hogy most óriási hátraesés, az biztos.
Meddig kell meg eltűrnünk a meccs utáni kifogásgeneratoros nyilatkozatokat? Meddig dugjuk a fejünket a seggünkbe és nyugtatgatjuk magunkat azzal, hogy Storck-nál nincs jobb jelenleg? Baszki, más országokban megy ez. Kijutnak Európa Bajnokságokra, világbajnokságokra. Akkor hozzunk onnan ide edzőket! Hozzunk Izlandról, Észak-Írországból, bárhonnan, csak történjen már valami!
Köszönjük az Eb élményt Herr Storck, még a körúton vonuló divatszurkolók nevében is. Köszönünk Önnek mindent! Danke sehr! De most már tessék felállni és távozni. Auf wiedersehen!
A címeres mezt magukra húzó játékosok meg gondolkodjanak el azon, hogy a HAZÁJUKÉRT játszanak.
https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/43349/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?