A POFÁRA ESÉS SZLOVÁK NAGYMESTERE

Trollfoci


György barátunk bejegyzését rengetegen küldték be oldalunkra, privát üzenetben. Igen, elég bicskanyitogató a stílus és egy pillanatra még el is hittük óriási örömét, miszerint északi szomszédaink elcsípték a pótselejtezős helyet csoportjukban.

Gyugyu, Gyurka barátunk! Kissé elsietted ezt a kissé felháborító  állapotfrissítést, amely elolvasása után ökölbe szorul minden jóravaló magyar embernek a keze. Ugyanis, hogy összejöjjön a szlovákok pótselejtezője, ahhoz az kell, hogy az eddig nulla pontos Gibraltárt ne tudja megverni hazai pályán a jelenlegi csoport második Görögország és ehhez még pluszban az is kell, hogy Bosznia nyerjen Észtországban. Ezekkel az eredményekkel csípnék el ugyanis a szlovákok a legjobb csoportmásodikok versenyében az utolsó szabad helyet. A bosnyák győzelem még simán is jöhetne, de nem hinnénk, hogy a gibraltáriak most kezdenének el dörömbölni a világbajnokság kapuján.

Gyugyu, Gyurka! Most kissé beégetted magad! De nem baj no! Majd a következő alkalommal! Mi meg olyanok vagyunk ebben a helyzetben, hogy még jobban szeretjük, hogy megdöglött a szomszéd tehene.

Te meg egy arrogáns, idióta, tahó vagy! 

 
https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/43411/pics/15076213376601661_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?