A SZURKOLÓK VOLTAK A HIBÁSAK A FERÖER ELLENI GYENGE JÁTÉK MIATT

Trollfoci

A feröer elleni mérkőzést a szurkolók 10 perces csenddel kezdték, ezzel jelezvén a csapatnak, hogy gondolkodjanak el ezen a selejtezősorozaton. A tíz perc elteltével elementáris szurkolásba kezdtek, buzdították a válogatottat. 

A mutatott játék alapján természetesen időről-időre kifejezték nemtetszésüket és Bernd Storck regnáló szövetségi kapitánynak először magyarul, majd németre lefordítva köszönte meg a Groupama Aréna, az eddig elvégzett munkáját, egy össznépi "AUF WIEDERSEHEN"-nel. 

A szurkolók továbbra is buzdították a csapatot, aztán a 75. perc környékére ismét előtérbe kerültek a Storck mestert leköszönésre biztató rigmusok, a magyar válogatott felé is jelezve lett többször is, hogy ez, a feröeri bálnavadászok ellen KURVA GYENGE.

A közönség a 85. perctől már saját magát szórakoztatta, annyira kínos jelenetek zajlottak a pályán, annak ellenére, hogy Böde "feröer ölő" Dániel megszerezte a vezetést a magyaroknak. Hol a magyar, hol a feröeri passzoknál olléztak, szó nem volt arról, hogy a vendégcsapatnak szurkolna a kilátogató 18.000 néző. 

A levonuló gárdák közül a vendégeket tapsolta meg a Groupama Aréna közönsége, akik viszonozták is a gesztus.

Bernd Storck a meccs utáni elemzésben nem értette, hogy mi zajlott a stadionban: "Nem volt egyszerű meccs, tudtuk, hogy a svájci vereség után javítanunk kell...A játékosok nem kapták meg ugyanazt a támogatást, mint máskor, ami elszomorította őket. A drukkereknek köszönettel tartozunk, hogy eljöttek, bár ma nem álltak mögénk. Ilyet még nem éltem át korábban. Ma nem kaptuk meg a támogatást. Nem hibáztatom a csapatomat, ilyen körülmények között focizni, ahol a szurkolók az ellenfelet támogatják, nem könnyű...”

Megkérjük a nálunk okosabb és szakavatottabb embereket, hogy mondják el a válogatott szövetségi kapitányának, hogy mi zajlott tegnap a Groupama Arénában és azt is , hogy AUF WIEDERSEHEN, mert úgy látszik, hogy nem értette a telt házas hangorkántól.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/43455/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?