Blogolj!

Tisztelegj 1956 hősei és a pesti srácok előtt!

Trollfoci

Mi abban a "szerencsés" helyzetben vagyunk, hogy 2017-re nekünk már nem tankokkal kell farkasszemet néznünk, hanem teljesen más frontvonalakon, akár a lelátón a hangunkkal kell harcolni a hazáért –, ezért minden tiszteletünk és köszönetünk azon magyar fiataloké, akik fegyvert is ragadtak a szabadságért. Épp ezért tartunk fontosnak minden olyan kezdeményezést, amely például az 1956-os hősökre emlékeztetnek, találtunk egy ilyet, amire szeretnénk is felhívni minden olyan ember figyelmét, akinek fontos, hogy magyar.

Egy applikációra hívjuk fel a figyelmeteket október 23-ához közeledvén.
Történelmi utazásra és interaktív tanulmányi versenyre jelentkezhetnek általános és középiskolai diákok, akik mobiltelefonjuk és az Időkapuk applikáció segítségével járhatják be október 23-tól az 1956-os forradalom és szabadságharc szimbolikus helyszíneit Budapesten.

1956 hősei és a pesti srácok előtt tisztelegve idén interaktív versenyt hirdet meg a Hungarofest általános és középiskolai diákoknak. A játékra jelentkező csapatok egyszerre tesztelhetik történelmi tudásukat és kreativitásukat, miközben színes feladatokat oldhatnak meg közösen a forradalom és szabadságharc ikonikus fővárosi helyszínein.

A kalandos utazásra 12 és 18 év között diákok, 3-6 fős csapatokban jelentkezhetnek a www.idokapuk.hu oldalon regisztrációs adataik megadásával és egy 1956-hoz kapcsolódó kvíz kitöltésével. A játékhoz kapcsolódó Időkapuk mobilapplikációt a csapatok október 21-től tudják letölteni.

A játék második fordulójában a jelentkezők a mobilapplikáció segítségével járhatnak be az 1956-os forradalomhoz és szabadságharchoz kapcsolódó hat történelmi helyszínt Budapesten, ahol különböző kreatív feladatokat kell megoldaniuk október 23-tól november 4-ig. A feladatokat a helyszínre érkezve az applikáción keresztül kapják meg a csapatok. A megoldáshoz nincs szükség internetkapcsolatra az applikáció letöltését követően, csak a feladatok beküldésekor, a játék befejezése után. A győztes csapatok értékes fesztiválbérletet nyernek.

http://www.idokapuk.hu/home
Hungarofest Nonprofit Kft.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/43889/pics/15085246404137498_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?