HIHETETLENÜL EGYSZERŰ STRATÉGIA, AMIVEL NEM LEHET BUKNI TIPPMIXEN!!!

Trollfoci

A hazai futballszerető közösségben hatalmas népszerűségnek örvend a Tippmix, rengetegen képezlik azt, hogy ebből a szerencsejátékból fogják fellendíteni anyagi helyzetüket, a kitöltött szelvények mögött luxusautók, horvát szigetek, egzotikus nyaralások lebegnek a lelki szemek előtt. Aztán persze a többségnél jön a szomorú valóság, hogy továbbra is polgári munkából kénytelenek előteremteni a vágyott élethez szükséges tőkét, mivel már megint elúszott a szeló a 96. percben!

Az interneten rengeteg olyan oldal, ötlet, stratégia kering, amivel az egyszeri tippmixezőt csalogatják a meggazdagodáshoz vezető útra. BMW kormánynál lefotozótt milliókat nyerő szelvények és társaik, biztosan találkozott már mindenki hasonlóval. Mi azonban egy ténylegesen kipróbált és bevált stratégiát osztunk meg veletek, amivel egyszerűen NEM LEHET BUKNI!!

Nem értjük, hogy eddig ez a taktika miért nem kapott nagyobb nyilvánosságot, de mi most megpróbáljuk lépésről lépésre leírni, amivel nem fogod elbukni a fizetésedet, vagy a ballagási pénzedet.

1. lépés: gondosan válassz ki 5 meccset a napi kínálatból. Nézz utána a két csapat statisztikájának, egyik hogyan szerepel hazai pályán, másik milyen eredményeket ér el idegenben.

2. lépés: Papír alapú szelvényen töltsd ki a tippeket (fontos, hogy ne használjátok azt az újítást, amivel egy szelvénykódot kaptok). A tét rublikát egyelőre hagyjátok kitöltetlenül!

3. lépés: Nézzétek meg, hogy mennyi tőke áll a rendelkezésetekre. A rendelkézesetekre álló pénzösszeg 13,5 %-át jelöljétek meg tétnek, a maradék 86,5-öt mindenképpen hagyjátok meg, ez lesz ugyanis a siker kulcsa.

4. lépés: Miután kitöltöttétek a szelvényt, menjetek el a legközelebbi lottózóba (fontos, hogy ne online adjátok fel, jelentősége van a lottózóknak!).

5. lépés: Miután odaértetek a lottózóhoz, álljatok meg előtte, vegyétek elő a szelvényt, gyűrjétek össze, dobjátok ki a kukába, majd menjetek haza!

6. lépés: várjátok meg a meccsek végeredményét. Egészen elképesztő a stratégia, mert bármi is lesz a meccsek eredménye, te NEM BUKTÁL semmit!

Ugye mennyire egyszerű stratégia?

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/43989/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?