10+1 OK, HOGY MIÉRT NE UTAZZ LUXEMBURGBA

Trollfoci

A luxemburgi és a magyar szövetség egymásra mutogatnak, hogy miért is változtatták meg a két csapat mérkőzésének időpontját. Az mlsz-es robot minden felháborodott magyar szurkolónak azt válaszolja, hogy a miniország a hibás. Azok meg erre azt válaszolják, hogy a magyar fél kérte biztonsági okokból a módosítást. Nos ember legyen a talpán, aki dönteni tud ebben a vitában, mondjuk a luxemburgi labdarúgó szövetség eddig nem sokat tett keresztbe a magyar szurkereknek...

Összeszedtünk nektek 10+1 okot, hogy miért is ne utazzatok ki ebbe a kis szardarab országba. ( bejegyzésünkben nagyon sokszor alkalmazunk iróniát és szarkazmust)

1. Rohadtul kicsi. De annyira, hogy talán még át is tudsz köpni rajta. Ha ne adj Isten berúgsz, nagyon könnyen Franciaországban, Németországban, Belgiumban vagy Hollandiában ébredhetsz fel egy padon.

2. Mocskos szar idő van folyamatosan. Általában naplemente előtt bukkan fel egy kicsit a nap, hogy jól pofán röhögjön, aztán lemenjen.

3. A havi minimálbér nettó 530.000 forint. Szerinted a te kis pénzedből hány fröccsöt vagy sört tudsz kint meginni horror áron?

4. Egy átlagos étteremben egy főétel 8-10.000 forintba kerül, ráadásul egy valamire való nemzeti ételük sincs, mondjuk egy báránnyal töltött hegyi kecske, vagy bármi.

5. Egy 50 nm-es fővárosi lakás kb 120.000.000 forintba kerül. Ebből kiindulva a világ pénzét itt hagyod szállásbérlésre.

6. Egy 6 darabos karton bor akciósan (!) 300 euró, így darabonként 15.000 forintért vehetsz is egyet. A szóda árának már utána sem mertünk nézni.

7. A lakosság egyharmada portugál. Itt is hallgathatod, hogy Ronaldo az isten, meg oda-vissza vertek minket a selejtező sorozatban, eheted a szar kajáikat a még szarabb éttermeikben. Hagyd a picsába!

8. Az mlsz valahol szívességet tett neked, hisz csak a repülőjegyedet és a szállásodat buktad, nem kell többet költened kint feleslegesen.

9. A világ 2. leggazdagabb országa Luxemburg, de még sincs egynél több olyan stadionja, ami megfelel egy hivatalos barátságos meccs lejátszására. Láttuk azt a létesítményt, amiben össze akartak csapni velünk, hát egy megye 3-as gondnok is elsírta volna magát a látványtól.

10. Megkíméled magad attól, hogy esőben, fagyban állj a lelátón, szívinfarktus kerülgessen, amíg aranylábú fiaink kergetik a kis luxikat, nyomozzák a labdát. Ezek a franciákkal idegenben döntetlent játszottak, a mi válogatottunknak meg mostanában a Krisztinavárosi általános iskola 6.B osztályának összeverbuválódott csapatától is félnie kell.

10+1. Ha ne adj Isten annyira felkúrnád az agyad, hogy köcsöggecifaszkalap módon felelősségre vonod a csapatot a mutatott játék miatt, nem énekled el velük a Himnuszt, nem tapsolod meg őket (mondjuk Nagy Ádám úgysem veszi észre), akkor megkíméled magad attól is, hogy a honi sajtóban pár faszkalap szétszedjen, hogy ismét megmutattuk, hogy mekkora bunkófaszkalapgecik a magyar szurkolók Európában.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/44051/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?