FURCSA KÖZJÁTÉK: HALADÁS MECCSEN SZÓLT A FRADI INDULÓ

Trollfoci

 Hali Legendák – Öregfiúk válogatott találkozóval avatták a Szombathelyi Haladás új stadionját. Ezzel még nem lenne semmi baj, hisz ilyen találkozókkal szokták végleg letesztelni a létesítményeket. Parkolókat, bejutást a stadionba, hangszórókat stb, stb.

Apropó hangszórókat. Nem tudjuk, hogy mi játszhatott le a hangosítók fejében, amikor a Fradi induló szombathelyi változatát játszották le a pályára vonuló csapatoknak és a stadionban összegyűlt szép számú közönségnek. Biztosak vagyunk benne, hogy ők is csak néztek, hogy mi zajlik, milyen rendezvényen vannak most tulajdonképpen. Már csak azért is, hisz a szombathelyiek és a ferencvárosiak viszonya sohasem volt felhőtlen, köszönhetően annak, hogy a fővárosi zöldek a Halisták legnagyobb ellenségének számító zalaegerszegi szurkolókkal ápolnak ezer éve kiváló barátságot.

Természetesen a Haladás oldalait ellepték az "agysebész" kommentelők és jogi lépésekkel fenyegetőznek, a szombathelyi szurkolók és vezetők ánuszába forró vasat helyeznének fel, mit sem törődve azzal, hogy ez az egész közjáték nyilvánvalóan egy túlbuzgó szervező agyából pattant ki és vajmi kevés köze van ehhez az indulóhoz a Hali szurkolóknak, hisz nekik is van már ezer éve himnuszuk, amely országszerte ugyanúgy ismert.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/44199/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?