...ÉS MÁR MEGINT EZEK A ROMÁNOK... + A BUKARESTI CSODA

Trollfoci

A román szurkolók időről-időre hallatnak magukról, rengeteg vidám percet okozva nekünk ezzel. Összeverik egymást válogatott meccseken a román egység zászlaja alatt, magyar családokra támadnak, hogy aztán a lábuk nyomát sem látva elszaladjanak, vicces fickók ezek, na.

Hétfőn Dinamo-Constanta mérkőzést rendeztek a román élvonalban. A tengerparti csapat rendesen leiskolázta a fővárosiakat, négy rántott húst is elhelyeztek a kapujukba. Természetesen elpattant a cérna a helyi "keményfaszúaknál" és ordenáré hőbörgésbe kezdtek, mely egy stadionon belüli futkározásban csúcsosodott ki. Nem tisztünk ítélkezni, de úgy véljük, hogy a felvételen nem a következő évek nagy gondolkodóit, Nobel-díjasait láthatjuk.

A rohamrendőrök megunták, hogy ezek a csenevész fiúcskák rohangálnak a szektorok között, így a nyomukba eredtek. Gyorsan eszméltek a srácok is, hisz felkötötték a lábukra a nyúlcipőt, ám hirtelen egy rozoga kapu állta az útjukat. 

"- Úristen, mi lesz most? Jönnek a rendőrök és lespriccelnek minket szappanos vízzel!"- gondolhatták és ahányan voltak mind nekiestek a kapunak. Ütötték, rúgták becsülettel, de az csak nem akarta megadni magát. Látva a szerencsétlenkedésüket egy pályamunkás, biztonsági (tökmindegy) megsajnálta őket és fényt gyújtott a sötét elmékben: NEM TOLNI, HANEM HÚZNI!!! ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS CSODA TÖRTÉNT!!! A kapu kinyílt...

A vicces pillanatokat megörökítették hála a jó Istennek! Élvezzétek!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/44236/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?