Blogolj!

GEORGES LEEKENS TAKARODJ!!!

Trollfoci

LEEKENS TAKARODJ!! - zúgta az internet népe.

Villámként csapott le hétfőn kora délután a hír, miszerint kinevezték a magyar válogatott új szövetségi kapitányát. Georges Leekens, Belgiumból. A többség csak furán nézett, mint megye 3-as játékvezető felváltva a barna gyerekre és az igazolásán szereplő szőke srácra. Ki a tököm ez? Mit tud? Jó lesz? Kavarogtak a kérdések mindenkinek a fejében. Az MLSZ előzetes híresztelései alapján mindenki teljesen másra számított, leginkább a Honvéd egykori, a Dunaszerdahely jelenlegi mesterét, Marco Rossit várta befutónak.

Georges Leekens. Pár embernek talán ismerősen csenghetett a neve, de valójában senki nem tudott róla semmit. Aztán megjelentek az eddigi edzői pályafutásáról az eredmények, az általa vezetett csapatok végeláthatatlan sora, hogy Ruanda válogatottjának is beajánlotta önnön magát, ám még nekik se kellett. A kérdések gyorsan átváltoztak támadásba, az egymillió szövetségi kapitány országának internetezős népe klaviatúrát ragadott.

Leekens takarodj!! Még munkába se állt, még csak el se fogyasztotta a sajtótájékoztatón kihelyezett sajtos pogácsákat, máris a fejét követelték. Bizony, nem egyszerű az élet a magyar felnőttválogatott kispadján, főleg ezekben a vészterhes időkben, amikor még mindig fájóan hasít belénk a szörnyűre sikeredett világbajnoki selejtezősorozat, amikor Andorra hallatán még mindig összerándulunk, mint nagyapánk 80 fokos friss főzésű pálinkájától.

Azt mondják róla, hogy szeret vicceseket nyilatkozni. Első mondatainak egyike is mókásra sikeredett: "Már néztem volna magyar meccset, csak nem kaptam meg a dvd-ket." Szeretnénk remélni, hogy nem csak a nyilatkozataival fog feltűnést kelteni, mert ebben az esetben Horváth Ferit is leültethetnénk a kispadra, nála nincsen nagyobb mester ezen a téren jelenleg.

Leekens takarodj!! Leekens takarodj? Majd az első válogatott meccsei után árnyaltabb képet kapunk, de egyelőre nem látjuk túl pozitívan a jövőt. Az ember, aki 1991 óta nem nyert trófeát, aki 2 évet képtelen eltölteni egy csapat élén, aki nem kellett a bombaerős Ruanda nemzeti válogatottjának. Mindeközben Szabics Imre az osztrák válogatott másodedzője lesz...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/44230/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?