BERND STORCK A REAL MADRID KISPADJÁN?

Trollfoci

Úgy tudni, hogy a Real Madrid vezetősége megelégelte a csapat vergődését, ezért új edzőt szeretnének leültetni a kispadra a nem is olyan régen még az egekig magasztalt Zinedine Zidane helyére. Nehezíti a döntést, hogy az európai edzőpiacon jelenleg csak nagyon kevés komoly szakembernek nincsen érvényes szerződése egyetlen csapattal sem.

A madridi klub vezetése állítólag felkereste a Magyar Labdarúgó Szövetséget, akikről tudták, hogy az elmúlt pár hétben feltérképezték a teljes edzői palettát. Csányi Sándor elnök elnézést kért, hogy lecsaptak Georges Leekens-re, azonban a spanyolok figyelmébe ajánlották a tőlünk pár héttel ezelőtt menesztett Bernd Storck-ot. Köztudott, hogy a Real Madrid háza táján nem születhet fontos döntés a klub sztárja, Cristiano Ronaldo beleegyezése nélkül, így az ő véleményét is kikérték.

Ronaldo a következőket mondta: "Az elmúlt másfél évben három alkalommal is pályára léptem a Bernd Storck által irányított magyar válogatott ellen, és roppant szimpatikus volt a csapat szerkezete, az én szellemiségemhez is közel áll az egycsatáros, kontrákra épülő játék."

Bernd Storck nem vesztegetné az időt, a közelgő téli átigazolási szezonban szeretné felfrissíteni a csapat keretét olyan klasszis játékosokkal, akikkel már volt személyes élménye. Így érkezhet a királyi klubhoz az andorrai kapus, Josep Gómez, illetve a szintén andorrai támadó, a magyaroknak is betaláló Marc Rebes. Az átigazolásokat nehezítheti, hogy nem csak velük, de a munkaadóikkal is meg kell egyezni, az Andorra Nemzeti Postahivatallal, illetve a Túrós Bukta pékséggel. A jövő madridi csapatában komoly szerepet szánna egykori felfedezettjének, Kleinheisler Lászlónak is, akinek belső információk szerint már találtak is egy spanyol tanárt Budapesten, így másfél év múlva csatlakozhat a kerethez.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/44309/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?