FEJBERÚGTA SAJÁT SZURKOLÓJÁT PATRICE EVRA!

Trollfoci

Utálsz Marseille-ben lakni? Szeretnél télen másik csapatba igazolni? Vagy egyszerűen csak meguntad az életedet?

Legyél Patrice Evra! Rúgd fejbe a saját szurkolódat! Megoldódnak ezek a problémáid.

Vitória Guimares - Olympique Marseille mérkőzést rendeztek csütörtök este az Eurépa Ligában. Ez így önmagában rohadtul nem érdekelne minket, sőt, valószínűleg úgy éltük volna le hátralévő életünket, hogy nem is tudtunk volna erről a meccsről, hogy valaha le is játszották. Azonban Patrice Evra, a korábbi BL-győztes, sokszoros francia válogatott játékos tett róla, hogy ez a mérkőzés is elfoglaljon egy kis helyet a futball történelemkönyveiben.

Mérkőzés előtt járunk, megszokott módon melegítenek a csapatok, mikor is megjelennek a Marseille szurkolói a kapu mögötti részen, vita alakul ki. Mit csinál az átlag focista ilyenkor? Próbálja csitítani a kedélyeket, vagy egyszerűen csak rábízza a biztonsági személyzetre a dolgot. Nem úgy Evra. Ő gondolt egyet, és Bruce Lee-t idéző mozdulattal belerúg a fejébe az egyik szurkolónak. A saját szurkolónak a fejébe.

(0:03-nál a karaterúgás)

Fogalmunk nincs, hogy miért alakult ki a vita, de azt tudjuk, hogy ilyet semmilyen körülmények között nem csinálhat egy játékos. Attól a pillanattól kezdve ugyanis közellenség lesz a saját szurkolói előtt. Nem kell nagy jóstehetség hozzá, hogy a következő időszakban a Marseille-i szurkolók nem fognak himnuszt költeni a karaterúgásával magát már a mérkőzés előtt kiállíttató Evráról.

Sanszosnak tartjuk, hogy télen kereshet is magának új csapatot. Nekünk van is egy tippünk, hogy hova igazoljon, ahol összeérnének csapat és játékos érdekei. A Gyakadémia szereti a kiöregedő félben lévő külföldieket, Evrának meg nem kellene bajlódnia szurkolókkal. Itt a nagy lehetőség Pinyőőő!!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/44341/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?