IDE ÉPÜLHETNEK TOVÁBBI STADIONOK!!!

Trollfoci

2017-ben az egyik hírportál szerint összesen 14 db új stadiont adnak át, vagy kezdenek el építeni. Lehet, hogy van még 1-2 hely, amiről megfeledkeztek, igazából rohadtul nincs se kedvünk, se türelmünk utámajárni a pontos számnak, az a lényeg, hogy sok. De! Lehetne akár sokkal több is ez a szám, ezért mi próbálunk segítséget nyújtani az illetékeseknek, hogy hova lehetne még felhúzni új komplexumot, hol van még bőven hely, mert ahogy az ősi szkíta mondás is tartja: stadionból sosem elég!

- 3-as metró nyomvonal: A metrónak természetesen meg kellene maradnia, nem teljesen a helyére gondoltuk, de mi lenne, ha a régi, elrohadt kocsik helyén egy stadion száguldozna végig Kispesttől Újpestig? Ülőhely legalább biztosan lenne. Az aluljárókban meg mehetne a duma: "Hé tesó, aggy má egy cigit, belépőre ke'!

- Iborfia: Magyarország jelenlegi legkisebb teleülése, összesen 9 fő lakja. Ez a 9 fő nem érdemel meg egy stadiont?? Hát micsoda kirekesztés ez már kéremszépen?? Stadiont Iborfiára!!!

- Ferihegyi repülőtér: csodálkozunk, hogy még nem ötlött fel senkiben ez a lehetőség, hiszen a Ferihegyen átmenő éves utasforgalom 10 millió körül mozog. Az elképzelésünk szerint az egyik kifutópályán helyezkedne el a létesítmény, amin keresztül kellene a fel- és leszálló utasoknak átmenniük, miközben folyamatosan mennének a mérkőzések. A megvalósítást nehezítheti a várható százezres chemtrail hívők tüntetése, akik szerint a stadionokba a leszálló repülőgépek mérget permetezhetnek.

- Balaton: Na nem valamelyik Balaton parti településre kell gondolni, hanem konkrétan a magyar tenger közepére, bele a vízbe. A büfében lehet nyomni a balatoni hekket, virslit, lángost, vonzaná a német turistatömeget. A stadiont kizárólag vízibiciklivel lehetne megközelíteni, természetesen nem ingyen. Ennek folyományaként létesülhetne egy vízibicikli-üzem is. Tuti siker, nagy lóvé!

- Aggteleki cseppkőbarlang: Igazából ide csak azért szeretnénk egy stadiont, mert mindig jönnek ide osztálykirándulás keretein belül a gyerekek. Emlékszek, gyermekéveimben, amikor itt jártam, pont mondtam Petikének, az osztálytársamnak, hogy mennyire jó lenne, ha lenne itt egy stadion. A gyerekek stadiont akarnak! ne legyünk már ennyire szívtelenek velük szemben!

- Hortobágy: Most komolyan nincs még itt egy kibaszott fodballstadion sem?? 1700 négyzetkilóméter, és ekkora területen nincs is semmi. Ide nem egy stadion kellene, hanem minimum 50! Külön a teheneknek, szarvasmarháknak, juhászoknak, de még a gémeskutaknak is! Ébresztőőő! Stadionokért kiált a Hortobágy!!

Mindenhova, ahol már van stadion: Elég egyértelmű, az "A" stadionok mellé kell egy "B" stadion, ha véletlenül az eredetiben meghibásodik mondjuk a villany, ami ugyebár nem utópisztikus gondolat. Lehetőleg ugyanúgy is nézzenek ki, csak rá kell baszni egy táblát, fehér alapon vastag "B" betűvel.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/44544/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?