IJESZTŐ ÁLLAT BUKKANT FEL A HALI STADIONAVATÓJÁN!!!

Trollfoci

Vége a hosszúra nyúlt soproni albérletezésnek, ahogyan véget ért a lakótelepi muskátlis erkélyről való ingyen meccsnézés is Szombathelyen. Rózsika néni már nem tud csörögesütés közben kikandikálni az ablakon, hogy pillantást vethessen kedvenc szürke mackóalsós kapusára, már csak egy a szemnek a 8. emeletről is áthatolhatatlan erődítményt lát.

Felavatták ugyanis tegnap Szombathelyen a helyi Haladás új fodballstadionját, az országban az n+ egyediket, de ki számolja már ezt? A stadionavatón az ellenfél a horvát bajnokságban vitézkedő Eszék gárdája volt, akit tök simán, 3-1-re vert meg a hazai pontvadászatban a kiesés elkerülése ellen küzdő zöld-fehér gárda. Ez is jól példázza, hogy mennyire, de mennyire kibaszottul erős a Mennyei Bajnokságunk!

Na de! Ha már stadionavató, illik valami szép mutatvánnyal, showműsorral kiszolgálni a népes közönséget. Gyanítottuk, hogy nem az olimpiai megnyitókat és záróünnepségeket rendező csapat lesz a felelős a szórakoztatásért, de arra valószínűleg senki nem számított, hogy egy túlméretezett origami show lesz a látványosság. Pedig ez történt. Képzeljétek el, hogy ültök a lelátón, vagy éppen a televízió előtt, és egyszer csak megjelenik a pályán egy hatalmas nagy valami, ami a gyerekekben is inkább félelmet kelt, mintsem vastaps hurrikán söpörjön végig Vas megyén.

Egy egyszerű kérdést tettünk csak fel: EZ MEG MI AZ ÉDES FASZOM??? Állítólag egy oroszlán. Szegény oroszlán nagyon rossz bőrben van, a hátsó lábait mindjárt el fogja hagyni... Áhh, inkább nézzétek meg ti is ezt a különleges állatfajt, a szombathelyi gizda oroszlánt.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/44587/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?