8+1 INDOK, HOGYAN VERHETJÜK MEG COSTA RICÁT!

Trollfoci

A gyötrelmes, megaláztatásokkal teli 2017-es esztendőt egy Costa Rica elleni mérkőzéssel zárják aranylábú válogatott fiaink. Hiába kaptak egy laza ötöst pár napja a VB résztvevő vendégek a spanyoloktól, még hazai pályán is az esélytelenek nyugalmával léphetünk pályára, sőt, esélyünk a győzelemre jelenleg olyan csekély, mint hogy a Barátok Közt-nek egyszer lesz egy utolsó epizódja. Nézzük, mégis hogyan lehetne esélyünk legyőzni Costa Ricát ma este!

- Gyorsan honosítjuk a komplett spanyol válogatottat (az olaszokra is gondoltunk, de ők is pancserek, ki se jutottak a VB-re)

- A Groupama stadion helyett elküldenénk őket Békéscsabára, hogy ott lesz a meccs. Esélyük nem lesz visszaérni, miénk a győzelem!

- Vízilabdában játszuk le a meccset

- Odaadjuk Costa Ricának a mai napra dietetikusnak a Hujber-Stohl párost.

- Totális zártkapu, a teljes média kizárása mellett játszuk le a meccset. Utána meg azt mondunk, amit akarunk.

- Miután az ellenfél válogatottja levonult a pályáról, a csapatkapitányunk egy "Utolsó gól dönt" elkiáltás után bebassza a kapujukba a labdát.

- Kassai Viktorra bízzuk a mérkőzés játékvezetését (mondjuk ez nem tuti, de benne van a pakeszban, hogy az ellenféltől több játékost állít ki)

- Egy Böde-Priskin-Torghelle támadósorral. Tuti megverjük őket. vagy így, vagy úgy. De inkább így.

+1: Gyors, harcos és kombinatív játékkal, a széleken megbontva a védelmüket, pontos beadásokkal, hatékony befejezéssel. Basszus, ezt leírni is kibaszott fura volt.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/44766/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?