Blogolj!

MÉGSE MONDJA LE A VÁLOGATOTTSÁGOT MIATTATOK BUFFON!!!

Trollfoci

Úgy döntött az olasz válogatott legendás kapusa, hogy az eredeti szándékát megváltoztatja, és a sikertelenül megvívott svédek elleni VB-pótselejtező után mégis marad még az olasz válogatott tagja. Hogy mégis mi indokolta, hogy ennyire gyorsan meggondolja magát? Íme a roppant egyszerű ok: egész délelőtt a TrollFoci róla szóló posztjánál olvasgatta a hozzászólásokat, segítségül véve a Google Translate fordítóját, és annyira meghatódott a feléje irányuló szeretettől (igen, megint elbőgte magát), hogy visszakozott az eredeti szándékától, és nem akasztja szögre az azzuri mezt.

Na, eddig a humor, az irónia. A szavak, vagy kifejezések, melyekkel nagy gondban van rengeteg követőnk. Elhisszük mi, hogy a fociszeretők között van egy nagyobb bázis, akik Buffonra élő legendaként tekintenek, sőt, bevalljuk, nekünk is szimpatikus figura, és inkább az ilyen focisták legyenek példaképek, mint a most feltörekvő generáció tagjai, akikben szemernyit sincs meg az alázat, a klubhűség, többségüket az érdekli, hogy már 22 évesen 15 féle különböző csúcsjármű parkoljon a garázsban. Na de amit most leművelnek ezek az emberek a Buffont kifigurázó posztnál, amilyen mértékű rinyálás folyik ott, azt még a legelvetemültebb CR7, vagy Messi rajongók is pironkodva figyelik. Szemezgessünk egy kicsit, hogy miről is beszélünk:

- Nem kéne "kihumorizálni" egy ilyen embert

- Ez egyike a nagyon gagyi ès a trollság határain átmenő posztjaitoknak

- Az irónia veszélyes dolog, amivel ha már használjátok, illene tudnotok is bánni.

- Ő már nyert VB-t, a magyar bohócok meg nem.

- Buffon egyedül többet ér és tud mint az egész válogatott selejteink.

- Kikérem a tiszteletet az irányába!

Legyen is ennyi elég példának, aki áthatóbban szeretné tanulmányozni, hogyan robbant fel az internet Buffon védőszentjeitől, az megkeresheti reggeli posztunkat.

Elképesztő és döbbenetes, hogy 5 év után is vannak olyanok, akik képtelenek felfogni, hogy a TrollFoci egy humoroldal, hogy még a mai napig tömegek képesek rinyálni egy-egy általuk szeretett csapat, vagy játékos védelmében. Ti, akik kardot rántotok a hőn imádott futballistáitok kiparodizálása ellen, ti vagytok az ÖNZŐ ember megtestesítői! Mert ahogyan egy számotokra kedvesebb csapat/személy kerül a terítékre, már habzó szájjal ugrotok neki a klaviatúrának, miközben a többi, ugyanilyen posztnál meg rakjátok ész nélkül a röhögő szmájlikat.

"TrollFoci magam részéről tökéletesen értem az iróniát, de egy legendával szemben lehetne bennetek annyi hogy ezt nem ilyen formában rakjátok ki !"

"Szeretem az oldalt, jó a humorotok, de ez nagyon nem ül."

Na most akkor mi is van? Kurva jó a humorunk, meg értitek az iróniát, de ha véletlenül behatolunk a lelketekbe, akkor már szar az egész? Ugyanaz a poén egyszer rohadt vicces, de másnap már a mi kurva anyánkat? Hahóó, mi van veletek emberek? Statáriális eljárás keretében akasztanátok fel minket, pusztán személyes sértődöttség okán? Térjetek már észhez, mert ha ennyire megkeseredetten élitek az életeteket, akkor még a szomszédjaitok sem szeretnénk lenni. Nem teszik egy poszt? Lapozz tovább!

Hosszú volt a folyamat a TrollFoci kezdeti időszakában, mire eltűntek a vérbeli megmondóemberek, akik egyik-másik csapat szurkolóinak képzeltek minket, vagy mire megtanulta mindenki, hogy az MB1 nem tudatlanság, vagy helyesírási hiba. Őket idővel felváltották a Barca/Real/CR7/Messi fanatikusok. Belőlük is akad még mindig nagyon sok, akik egy-egy képnél az idegtől remegő kézzel ásnak el a föld alá minket verbálisan, de szerencsére a többségük már tud nevetni a poénokon, át tudta lépni azt a bizonyos szintet, hogy különbséget tudjon tenni a valóság és az irónia között. Most pedig előcsaltuk a barlangból a legújabb fenevadat, a Gianlugi Buffont Védő Komment Hadsereget.

Tudjuk, tudjuk, többet tett le az asztalra, mint nagymamáink egy komolyabb családi összeröffenés előtt, meg a könnycseppjeit törölgető taknyos zsebkendő rojtos széle se lehetnénk.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/44772/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?